-Pravda za Davida- 495.dan: Davidova majka poručila Kremenoviću -Jedva čekam da se vidimo na sudu- (Video)

-Pravda za Davida- 495.dan: Davidova majka poručila Kremenoviću -Jedva čekam da se vidimo na sudu- (Video)

I večeras, po 495 puta, su se okupili hrabri Banjalučani da još jednom daju podršku ocu Davoru i majki Suzani u pravdenoj borbi za pravdu za svog ubijenog sina Davida, ali i da još jednom pitaju državu koja ne funkcioniše za građane - Ko je ubio Davida Dragičevića?

Davidova majka Suzana se danas kratko oglasila na društvenim mrežama povodom najave da će je tužiti, niko drugi do oni za koje tvrdi da su joj ubili sina Davida.

"Što se tiče Kremenovićeve tužbe za klevetu, samo naprijed ako misli da ima osnova pošto sam ja prenijela ono što se po portalima piše unazad godinu dana. Jedva čekam da se sretnemo na sudu", poručila je majka Suzana Kremenoviću.

I večeras su se čule riječi podrške majki Suzani, posebno, jer joj dolaze prijetnje po život poslednjih dana.

"Pravda majko čeličnog srca! Uz Vas smo! Pravda za pokojnog Davida! Pravda za Vas, Ćaću i svu ubijenu djecu", poručio je jedan "pravdaš" sa večerašnjeg skupa.

Danas se oglasio i član Grupe "Pravda za Davida" Ozren Perduv povodom pisanja pojedinih medija koji učestvuju u kampanji prikrivanja ubistva Davida Dragičevića, ali i kampanji njegove kompromitacije.

Evo šta je napisao gospodin Perduv:

"Najnovija policijsko - tužilačka priča kako su u Davidovom telefonu navodno pronađene slike unutrašnjosti Rađenove kuće možda i jeste tačna. Ali, ta priča meni potvrđuje samo priču koju je Vasković jako davno objavio. David je presretnut, što smo vidjeli na snimcima sa Trga Krajine i tada mu je oduzet telefon. Kasnije David u Gospodskoj ulici sreće neku djevojku i moli je da pozove njegov broj. Dakle, David sam sebe poziva. Što svakako djeluje logično, jer hoće da vidi šta mu je sa telefonom. Tako da, potpuno je realno da je Davidov telefon bio u kući Rađena. Dakle, neko planski otima telefon, jer čitav scenario je unaprijed isplaniran. A, to samo potvrđuje riječi mnogih, a prije svega samog advokata Ferageta koji govori da se ovdje radi o organizovanoj prije svega otmici, a onda i ubistvu. I namjerno je neko slikao tada baš unutrašnjost kuće kako bi potvrdio da je i sam David bio u kući. Možda i nije tad slikao niko ništa, već su se neki sad sjetili da bi tim slikama mogli dokazati da je bio u kući, pa su ih naknadno ubacili. 

Kako god, kao što napisah, davno je Vasković napisao da je Davidu telefon oduzet. A, nekima od nas je tužilac Lepir u februaru rekao da David nije opljačkao kuću i da David čak nije ni bio u kući. Već je kao bio iza kuće i dogovarao nešto sa Rađenom. I da li je moguće da nakon godinu dana oni otkrivaju nekakve slike. Problem je što im niko ne vjeruje. Srećom po sve nas, sami sebe sve više ukopavaju. Sami sebi će presuditi. Tako ja ovo sve vidim.

Jedan od "pravdaša" je večeras iz parkića poručio "Kazna svim zločincima i ubicama dječaka! Doći će i vaš kraj! Istina i pravda za Davida"!

Članovi Grupe "Pravda za Davida" koji su svako veče u parkiću u znak podrške Dragičevićima dobijaju stalno podršku kako iz RS i BiH, tako i sa Balkana i svijeta, pa evo jedne za večeras:

"Podrška "Pravdašima" Banjaluke - Hvala Vam što ste Ljudi"!

I sutra na istom mjestu u isto vrijeme, u znak podrške ocu Davoru i majki Suzani i pitanje: Ko je ubio Davida?

Pravda za Davida! Pravda za Dženana! Idemo do kraja! Nema predaje!

VIDEO:

Foto/Video: Vladan Malešević

Izvor: Infomedia Balkan