-Pravda za Davida- 496. dan: -Odgovaraće svi koji su načinili štetu- (Video)

-Pravda za Davida- 496. dan: -Odgovaraće svi koji su načinili štetu- (Video)

Mirno i dostojanstveno je protekao još jedan skup Grupe "Pravde za Davida" u znak podrške ocu Davoru i majki Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina Davida.

Jedina svjetlost i jedina svetost u Banja Luci - horor gradu crnila i tišine su ove divne ljudske duše iz Grupe "Pravda za Davida".

"Ovo što država radi gore je od bilo kakvog ubistva. Sa ovim ponašanjem država ponovo ubija Davora i Suzanu, no doći će i njihovih pet minuta, jer David je i moj i naš sin i njegovi roditelji nisu sami", poručio je večeras u parkiću jedan "pravdaš".

"Pravdaš" Marko Mikić, kojeg ovih dana pokušavaju da oklevetaju i ocrne neki portali i mediji, večeras ih je sve demantovao svojim prisustvom i snimanjem na skupu u parkiću Grupe "Pravda za Davida", čiji je on jedan od najaktivnijih i najodanijih članova od prvog dana.

"Mogu samo da im poručim da sve što su napisali prethodna dva dana i danas su obične laži i izmišljotine. Takođe im poručujem da će odgovarati svi oni koji su načinili štetu u slučaju ubistva Davida Dragičevića. Odgovaraće i ubice, i nalogodavci , i oni koji ih kriju od pravde. Odgovaraće i oni mediji i novinari koji su svo ovo vrijeme blatili ubijenog Davida, njegove roditelje, Grupu "Pravda za Davida" svi će oni odgovarati jednog dana na sudu i dobiti zaslužene kazne", poručio je Marko, mirno i dostojanstveno, ali i prkosno.

I večeras je poručeno da oproštaja i zaborava nema, niti će ga biti.

Pravda za Davida! Pravda za Dženana! Idemo do kraja! Nema predaje!

Nema hapšenja ubica i nalogodavaca, nema sudskog procesa, još smo na ulici, ali ubrzo dolazi pravda, prvih dana jeseni, pa i nije daleko, izdržaćemo do tada.

Sutra na istom mjestu u isto vrijeme i samo jedno pitanje odrođenom ne narodnom režimu u državi koja ne  mari za svoje građane: Ko je ubio Davida?

VIDEO:

 

Foto/Video: Marko Mikić

Izvor: Infomedia Balkan