-Pravda za Davida- 497.dan: -Pravda za Davida nema cijenu, Burle i ZLukaču još vam se može- (Video)

-Pravda za Davida- 497.dan: -Pravda za Davida nema cijenu, Burle i ZLukaču još vam se može- (Video)

Podrška za sve Vas hrabre "pravdaše" koji svako veče dokazujete svoju odanost prema majci Suzani i ćaći Davoru u njihovoj borbi za pravdu za ubijenog sina Davida i ovog 497 dana Pravde za Davida.

"Pravda za Davida nema cijenu, ne može se kupiti i potkupiti. Burle i ZLukaču još vam se može. I Davor je David", bila je jedna od poruka odnarođenom režimu u RS. 

Tom nedemokratskom  režimu na čelu sa Miloradom Dodikom je poručeno da mora znati i to da sve dok je ovih hrabrih ljudi u parkiću i dok su živi Davor i majka Suzana i dok je sunca nad Banja Lukom postojaće "Pravda za Davida" i čekati dan pravde koju mora dobiti David.

"Davidov duh i lik hoda po hodnicima vaših vila i dvoraca i plaši vas, budi vas znojave, jer ustajete noću i čekate dan pravde, a vi znate i zašto", poručio je jedan od prisutnih.

"Ni David , ni niko drugi nije zaslužio da bude ubijen, da mu se oduzme život. Ko je taj da može uzimati živote ljudima i našoj mladosti, a da ne odgovara. Ko su ti bahati zlikovci, koji danas u Banja Luci odlučuju o životu i smrti i ko su ti koje takve psihopate štite", upitao se jedan od "pravdaša" večeras.

"Zbog toga vi ubice, zlikovci, naručioci ubistava, zaštitnici ubica i novinari koji lažete za zlikovce svi ćete jednog dana odgovarati i stići će vas ruka pravde", poručio im je hrabri i dobri "pravdaš" Marko Mikić, koji je svako veče u parkiću i pored svih pritisaka i progona, ali i specijalnog psihološkog rata koji se vodi svo vrijeme protiv njega i najaktivnijih članova Grupe "Pravda za Davida", jer daju podršku ocu Davoru i majci Suzani Radanović.

"Ne daj Bože da se ikome desi to što se desilo Davoru i Suzani. A, svi imamo nekog dragog i djecu. Jednog dana svi ćemo otići gore pred Gospoda, a tamo nema brisanja snimaka, bacanja odjeće ubijenog Davida i prikrivanja zločina", poručio je Marko.

I večeras se čula Davidova pjesma "Klinac u Getu".

I sutra u isto vrijeme i na istom mjestu dolazimo da damo podršku porodici Dragičević i Memić u borbi za pravdu za Davida i Dženana, ali i sa jednim pitanjem odnarodjenom nedemokratskom režimu Milorada Dodika: Ko je ubio Davida?

U srijedu 7. avgusta će biti 500 dana potrage za istinom i pravdom o ubistvu Davida Dragičevića. Istinu smo saznali, ali pravde nema, niti je može biti u državi odnarodjene vlasti. Država ne radi ništa da se otkriju ubice i nalogodavci ubistva Davidovog. Slučaj se zataškava i prikriva 500 dana, no Grupa "Pravda za Davida" neće odustati od pravde dok je sunca nad Banja Lukom i prkosa u hrabrim ljudima - "pravdašima". 

VIDEO:

Foto/Video: Marko Mikić

Izvor: Infomedia Balkan