-Pravda za Davida- 506.dan: Perduv -Hvala svima koji pomažu da otputujemo na konferenciju u Beč- (Video)

-Pravda za Davida- 506.dan: Perduv -Hvala svima koji pomažu da otputujemo na konferenciju u Beč- (Video)

I večeras po velikom nevremenu i jakoj kiši u parkiću pored dvorišta Hrama okupili su se Banjalučani predvodjeni članovima Grupe "Pravda za Davida" da još jednom pokažu da su odani ideji pravde za Davida i da daju podršku ocu Davoru i majki Suzani Radanović u pravednoj borbi za ubijenog sina.

Jako nevrijeme i kiša nisu spriječili "pravdaše" da budu na istom mjestu i večeras samo sa jednim pitanjem odnarodjenoj vlasti, policiji, sudstvu, tužilaštvu: Ko je ubio Davida?

"Ni kiša, sunce, vjetar, snijeg nas ne mogu natjerati da se ne borimo za Davida i sve nas", poručio je "pravdaš" Marko Mikić večeras ispred sata na Trgu.

Član Grupe Pravda za Davida Ozren Perduv i večeras je podsjetio da se 12.septembra u Beču održava prva međunarodna konferencija pod nazivom "Pravda za Davida i svu djecu BiH". On je najavio da se iz Banjaluke organizuje prevoz za Beč. 

"Hvala svima koji su se već javili i pomogli prije svega finansijski. Svaka pomoć je uvijek dobro došla i najmanje što mogu da kažem jeste - veliko vam hvala dobri ljudi. Počeli smo sa formiranjem spiska putnika", napisao je Perduv.

I sutra veče na istom mjestu, u isto vrijeme! Podrška ocu Davoru, koji nam nedostaje, majki Suzani Radanović! Idemo do kraja, nema predaje!

Pravda za Davida!

VIDEO:

 

Foto/Video: Marko Mikić

Izvor: Infomedia Balkan