-Pravda za Davida- 513.dan: Ozren Perduv -Davidova majka Suzana se neće odazvati pozivu Suda, poslaće advokata- (Video)

-Pravda za Davida- 513.dan: Ozren Perduv -Davidova majka Suzana se neće odazvati pozivu Suda, poslaće advokata- (Video)

Održan je još jedan skup "Pravde za Davida" na kome je saopšteno da je Osnovni sud u Banja Luci pozvao Davidovu majku Suzanu Radanović na saslušanje zbog navodnog kršenja javnog reda i mira na skupu "Pravda za Davida" 25.decembra prošle godine.

Član Grupe "Pravda za Davida" Ozren Perduv je komentarisao poziv Osnovnog suda u Banja Luci Davidovoj majci Suzani za 10-i septembar.

"Davidova majka Suzana se neće odazvati pozivu, poslaće svog advokata, ali kako je sudjenje javno, pozivam sve da prisustvuju tom sudjenju, da vidimo šta će sud odlučiti i šta će se tog dana dešavati", rekao je Perduv.

"Pravdaš" Marko Mikić poručio je "ići ćemo svi da prisustvujemo tom sudjenju, da pogledamo taj cirkus od suda i sudjenja..."

"Neka ih je sramota, ubili su momka od 21 godine", rekao je Marko i poručio i tužiocima i sudijama Osnovnog suda u Banja Luci:

"Umjesto da rešavate to ubistvo, umjesto da otkrijete ubice, nalogodavce, zlikovce, koje neko i dan danas krije nakon 513 dana naših okupljanja, vi sudite njegovoj majci Suzani, kojoj od marta prošle godine, kada ste joj ubili život, njenog Davida, samo nanosite bol i patnju, neka vas je sramota", rekao je Marko.

I večeras je skup "Pravda za Davida" bio znak odanosti i podrške ocu Davoru i majci Suzani u borbi za pravdu za sina Davida, jer oni znaju istinu i ko su ubice.

I sutra na istom mjestu u isto vrijeme, samo sa jednim pitanjem: Ko je ubio Davida?

Pravda za Davida! Idemo do kraja! Nema predaje! Otac Davor i majka Suzana Radanović nikada neće biti sami...!

VIDEO:


Foto/Video: Marko Mikić

Izvor: Infomedia Balkan