-Pravda za Davida- 534. dan: Švajcarskog novinara interesovao stepen represije koju režim provodi nad -pravdašima- (Video)

-Pravda za Davida- 534. dan: Švajcarskog novinara interesovao stepen represije koju režim provodi nad -pravdašima- (Video)

Večerašnji skup Pravda za Davida obilježilo je gostovanje švajcarskog novinara Kristijana kojeg je interesovao stepen represije režima u Banja Luci nad članovima Grupe "Pravda za Davida".

Jedna od prisutnih članica je istakla da trpi pritiske od prvog dana protesta i da su se oni samo pojačavali i da su uglavnom dolazili sa strane režima i ljudi koji podržavaju aktuelnu vlast u Banja Luci i RS.

"No, mi se mnogo ne obaziremo, idemo do kraja, dajemo podršku ocu Davoru i majki Suzani Radanović u njihovoj borbi za pravdu, za sina Davida, jer je pravda nepobjediva", kazala je ona švajcarskom novinaru.

I drugi članovi Grupe Pravda za Davida koji su bili večeras na skupu  bili su sličnih stavova i izrazili su nadu da će uskoro doći pravda za porodicu Dragičević i njihovog stradalog sina Davida.

Večerašnji skup je protekao i u pripremama za put u Beč, gdje će u četvrtak 12.septembra biti održana velika Medjunarodna konferencija "Pravda za Davida", od koje su velika očekivanja svih članova Grupe "Pravda za Davida", ali i oca Davora i majke Suzane Radanović, jer će čitav svijet čuti dokle se stiglo u istrazi o ubistvu njihovog sina od marta prošle godine, kada je zvjerski ubijen i ostavljen na obali Crkvene u Vrbas.

I večeras je postavljeno samo jedno pitanje policiji, tužilaštvu, sudstvu i odnarodjenom režimu: Ko je ubio Davida?

Pravda za Davida! Pravda za svu nevino stradalu djecu u BiH! Idemo do kraja, nema predaje, pravda je neuništiva!

VIDEO:

 

Foto/Video: Slaven Dobrić

Izvor: Infomedia Balkan