-Pravda za Davida- 535.dan: U Beču veliki skup -Pravda za Davida i svu djecu u BiH- (Video)

-Pravda za Davida- 535.dan: U Beču veliki skup -Pravda za Davida i svu djecu u BiH- (Video)

Miran i dostojanstven skup članova Grupe "Pravda za Davida" održan je i večeras u Banja Luci, ali nakon četiri dana ponovo pod gradskim osvjetljenjem.

Još jedan skup pripadnosti hrabrom i istrajnom ocu Davoru i postojanoj majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina, samo sa jednim pitanjem: Ko je ubio Davida?

Kao i prvi dan protesta 26.marta prošle godine, tako i danas policija, tužilaštvo, sudstvo i odnarodjena vlast ćute i nastoje svim sredstvima da ne počne sudski proces i da porodica Dragičević i njihov hrabri advokat Ifet Feraget udju u sudnicu i otpočnu da iznose dokaze i činjenice o zvjerskom mučenju i ubistvu Davida Dragičevića.

Gospodja Nada je večeras poručila da "hoćemo pravdu za Davida i da ćemo stajati sve dok se ne dobije pravda". 

"Za pravdu za Davida smo spremni i postradati svi do jednoga", saopštila je gospodja Nada.

Za porodicu Dragičević i Grupu "Pravda za Davida" sutra je u Beču veliki dan istine, jer se u toj evropskoj metropoli održava velika Prva medjunarodna konferencija "Pravda za Davida i djecu u BiH".

Očekivanja su velika, ali i prilika da čitav svijet još jednom čuje kako je stradao David Dragičević i kako se opstruiše sudski proces od strane policije, tužilaštva, sudstva i odnarodjene vlasti u Banja Luci i Republici Srpskoj.

"Nema predaje, idemo do kraja!

Pravda za Davida! Pravda za Dženana! Pravda za svu postradalu djecu u BiH!

I sutra na istom mjestu, u isto vrijeme, samo sa jednim pitanjem: Ko je ubio Davida?"

VIDEO:

Foto/Video: Slaven Dobrić

Izvor: Infomedia Balkan