-Pravda za Davida- 563.dan: Podrška majci Suzani uoči ročišta u ponedeljak 14.oktobra (Video)

-Pravda za Davida- 563.dan: Podrška majci Suzani uoči ročišta u ponedeljak 14.oktobra (Video)

Podrška 563-ći i svaki naredni dan, divnim, poštenim ljudima koji dostojanstveno traže istinu i pravdu, "a zlotvorima, naredbodavcima i ubicama želimo nemirne snove i halucinacije do kraja života i to u zatvorima," poručili su večeras "pravdaši" koji će doći 14.oktobra u ponedeljak da budu tu u sudnici da podrže majku hrabrosti Suzanu Radanović, koja je izgubila  sina Davida, a sada zlikovci hoće da joj sude jer je narušila njihov "građanski red i mir".

Dan uoči ročišta koje će biti održano u banjalučkom Osnovnom sudu protiv Suzane, u Štutgartu će biti organizovano paljenje svijeća i molitva za Davida.

Budi se duh solidarnosti i odanosti širom Evrope prema ocu Davoru, majci Suzani u znak podrške da dobiju pravdu za ubijenog sina.

"Samo Banja Luka - Geto  ćuti, ćuti policija, tužilaštvo, odnarodjeni režim, a Grupa "Pravda za Davida" ih i večeras pita samo jedno: "Ko je ubio Davida"'

Mirno i dostojanstveno daju podršku porodici Dragičević, posebno majci Suzani Radanović, koja je devet mjeseci nosila Davida ispod srca, a zlotvori ga oteše, mučiše danima, a potom ga zvjerski ubiše i baciše na obalu rijeka."

"Budimo u ponedeljak, tog 14.oktobra, uz majku Suzanu, ali i uz majke drugih vjera, koje izgubiše svoju djecu od zlotvora i zlikovaca", poručila je večeras gospodja Nada.

"I sutra na istom mjestu, u isto vrijeme! Nema predaje! Idemo do kraja...! 

Podrška za majku Suzanu Radanović i njenu pravednu borbu za pravdu za sina Davida! Podrška i Ćaći, jer je njegova zadnja u sudnici...!

Pravda za Davida...!"

VIDEO:

 

Video: Edvin Kuč

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks