-Pravda za Davida- 624.dan: Žena iz Sarajeva ostala večeras u Banja Luci da da podršku -pravdašima- (Video)

-Pravda za Davida- 624.dan: Žena iz Sarajeva ostala večeras u Banja Luci da da podršku -pravdašima- (Video)

Članovi Grupe "Pravda za Davida" i večeras su bili na Davidovom trgu pored kaveza sa natpisom "Zimska varoš", koju Sofija naziva i "Đavolja varoš", da daju još jednom 

podršku ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina.

Policije nije bilo, pa su "prevdaši" nakon petnestak minuta napustili Davidov trg i uputili se kod veće grupe koja je bila u parkiću pored Hrama.

Kako ih je obavijestio lider Pokreta za pravdu Ozren Perduv večeras se "pravdašima" pridružila i jedna Sarajka.

"Žena iz Sarajeva koja je krenula za Hrvatsku večeras je izašla na autobuskoj stanici u Banja Luci i došla u parkić pored Hrama da da podršku Grupi "Pravda za Davida".

Nikada nije bila u našem gradu, ali je odlučila da večeras ostane i bude sa nama u parkiću", rekao je Ozren ostalim "pravdašima" koji su joj od srca zahvalili.

I večeras "pravdaši" su bili u parkiću mirno i dostojanstveno i ponovo postavili samo jedno pitanje: "Ko je ubio Davida"?

Ponovili su da nama odustajanja, da idu do kraja, nema predaje, traže pravdu za Davida, jer istinu znaju!

"Pravdaši" hoće da natjeraju policiju, tužilaštvo i odnarodjenu vlast u RS da počnu da se bave svojim poslom i da se počnu miješati u svoj posao.

Traže da policija uhapsi nalogodavce , ubice i sve umiješane u Davidovu otmicu, mučenje i ubistvo, sud da im pošteno sudi i presudi, a odnarođena vlast da prestane da ih 

štiti i čitav slučaj zataškava, kao do sada punih 624 dana.

"I sutra na Davidovom trgu, pa u parkiću pored Hrama, podrška ocu Davoru, majci Suzani i ponovo pitanje: "Ko je ubio Davida"?!

Pravda za Davida!"

VIDEO:

 

Foto/Video: Sofija Grmuša

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks