-Pravda za Davida- 628.dan: -Država protiv Davida, država protiv Davidovih roditelja, država protiv naroda - A ti narode divi se lažnom sjaju- (Video)

-Pravda za Davida- 628.dan: -Država protiv Davida, država protiv Davidovih roditelja, država protiv naroda - A ti narode divi se lažnom sjaju- (Video)

Članovi Grupe "Pravda za Davida" večeras su bili na Davidovom trgu na kojem su bila i dvojica policajaca koji su ubrzo otišli.

"Kada će ova policija i Lukač shvatiti da je Davidov trg naš", poručeno je večeras sa protesta "Pravda za Davida" sa kojeg je još jednom poslata poruka podrške ocu Davoru i majci Suzani Radanović da su "pravdaši" uz njih u borbi za pravdu za ubijenog sina.

Sarajevski advokat Ifet Feraget ponovio je danas da je David Dragičević brutalno ubijen i da pravni zastupnik porodice Dragičević za to ima dokaze.

Nakon što su proveli dvadesetak minuta na Davidovom trgu "pravdaši" su se sa Ozrenom, Sofijom i društvom uputili u parkić pored Hrama, gdje ih je čekala veća grupa "pravdaša".

Bilo je dosta komentara večeras, od toga da je Davidov trg, opet naš, do komentara Feragetove izjave da je David brutalno ubijen. 

"Javne ustanove i službe u BiH su leglo kriminala, korupcije i nepotizma, Zlukačevi robovi protiv pravednih ljudi", bio je komentar jednog "pravdaša" večeras.

"Država protiv Davida, država protiv Davidovih roditelja, država protiv naroda. A ti narode divi se lažnom sjaju i ukrasu...", istakla je jedna gospodja koja je tu svako veče.

"Ne moraš ni pričati Sofke, ti si nama i bez pričanja inspiracija da nikada ne odustanemo od borbe za Davidovu Pravdu. Lepo je da si u svojoj BL i da si tu za Davida", bila je jedna od poruka Sofiji koja je svako veče na Davidovom trgu i u parkiću pored Hrama.

I večeras mirno i dostojanstveno, "pravdaši" su imali samo jedno pitanje za policiju, tužilaštvo i odnarodjenu vlast: "Ko je ubio Davida"?

"Odgovora nema ni 628 dana, ali "pravdaši" neće odustati od pravde za Davida, idemo do kraja, nema odustajanja, ni predaje!

Sutra u isto vrijeme, na istom mjestu!

Pravda za Davida!"

VIDEO:

 

Foto/Video: Sofija Grmuša

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks