-Pravda za Davida- 631.dan: Čika Petar sutra dijeli knjigu -Roman o Davidu- (Video)

-Pravda za Davida- 631.dan: Čika Petar sutra dijeli knjigu -Roman o Davidu- (Video)

I večeras je održan još jedan skup "Pravda za Davida" na kome je čika Petar najavio da će sutra poklanjati u Banja Luci svoju novu knjigu "Roman o Davidu".

"Sutra ću izvesti performans u Banja Luci, a potom održati konferenciju za novinare i svakome ko bude želio pokloniti knjigu "Roman o Davidu"", rekao je čika Petar večeras u parkiću pored Hrama.

I večeras su mirno i dostojanstveno, kao i uvjek, članovi Grupe "Pravda za Davida" još jednom dali podršku ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina.

Poručili su da od te i takve podrške nikada neće odustati, da se neće predati i odustati od borbe za pravdu.

"Pravdaši" su i večeras pitali samo jedno policiju, tužilaštvo i odnarodjenu vlast: "Ko je ubio Davida Dragičevića"?

"Idemo do kraja, do pobjede, do pravde u sudnici! Mnogi su nas izdali, lažna obećanja i nadu davali, ali mi smo sve to izdržali i znamo svoj put", rekao je večeras jedan "pravdaš" u parkiću.

On je pozvao Lukača da kaže sve šta zna o Davidovom ubistvu i okrivio ga za svu ovu agoniju, koja traje vezana za ubistvo dvedesetjednogodišnjeg mladića iz Banja Luke.

"I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu! Nema predaje! Idemo do kraja, do dobijanja pravde u sudnici! Pravda za Davida!"

VIDEO:

 

Foto/Video: Slaven Dobrić

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks