-Pravda za Davida- 632.dan: Saslušan Ozren Perduv u policiji -Slavlje u Getu nema smisla dok se ne riješi Davidovo ubistvo- (Video)

-Pravda za Davida- 632.dan: Saslušan Ozren Perduv u policiji -Slavlje u Getu nema smisla dok se ne riješi Davidovo ubistvo- (Video)

Danas su članovi grupe Pravda za Davida uz prisustvo Davidove bake na dostojanstven način kod "Davidovog srca" promovisali roman posvećen našem Ðakcu.

A, večeras je čika Petar potpisivao i dijelio svoj Roman o Davidu svima koji su poželjeli da imaju tu potresnu knjigu.

Ozren Perduv pozvan na saslušanje u policiju

Ozren Perduv, predsjednik partije “Pokret pravde” i aktivista grupe “Pravda za Davida”, pozvan je na saslušanje u policiju. Perduva pozivaju da danas u 15 časova pristupi u prostorije PS Banja Luka - Centar radi davanje izjave u svojstvu osumnjičenog.

Ozren Perduv je osumnjičen da je 15.11.2019. prekršio član 9 Zakona o javnom okupljanju Republike Srpske, kada su se članovi neformalne grupe “Pravda za Davida” okupili ispred OJT u Banjoj Luci povodom obilježavanja 600 dana okupljanja.

Osumnjičeni je na svom Facebook profilu prokomentarisao ovaj poziv na šaljiv način, rekavši: “Možda su mi spremili nikoljdanski paketić.”

Ozren je večeras pričao detalje tog saslušanja i kako su se ponašali pripadnici policije.

U jednom trenutku im je jako uznemiren Ozren rekao: "Može li bez rukovanja".

Večeras se čulo u parkiću da se sprema neko novogodišnje slavlje u Banja Luci.

"U ovom i ovakvom gradu - Getu svako veselje gubi smisao, sve dok se ne riješi ubistvo Davida Dragičevića", ocijenila je Alaksandra.

Ona je poručila da će "pravdaši" nastaviti da se okupljaju u parkiću pored Hrama sve dok ne dobiju pravdu u slučaju ubistva Davida Dragičevića.

Oni su večeras još jednom pokazali odanost i pripadnost ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina.

Ponovo su imali samo jedno pitanje za policiju, tužilaštvo i odnarodjeni režim. "Ko je ubio Davida"?

"I kako odgovora nema zna se šta je činiti.

I sutra na istom mjestu, u isto vrijeme! Nema predaje, nema odustajanja, idemo do kraja!

Pravda za Davida!"

VIDEO: 

 

Foto/Video: Aleksandra Ninić Vranješ

Izvor: Infomedia Balkan 

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks