-Pravda za Davida- 635.dan: Ruši se Lukačeva -kula od karata- Padaju prijave protiv Davora Dragičevića i -pravdaša- (Video)

-Pravda za Davida- 635.dan: Ruši se Lukačeva -kula od karata- Padaju prijave protiv Davora Dragičevića i -pravdaša- (Video)

Odlukom tužilaštva u Banja Luci počela je da se ruši Lukačeva "kula od karata" građena protiv Davida Dragičevića njegovih roditelja i članova Grupe "Pravda za Davida".

Naime tužilaštvo je, kako je objavio Slobodan Vasković, odlučilo da Davor Dragičević i njegovi saradnici nisu krivi i naredilo da se obustavi istraga, odnosno njihov progon od hunte Dragana Lukača.

A, u parkiću pored Hrama večeras su se okupili "pravdaši" da još jednom daju podršku ocu Davoru i majci Suzani u pravednoj borbi za pravdu za ubijenog sina.

Oni su i večeras mirno i dostojanstveno pitali policiju, tužilaštvo i odnarodjenu vlast: "Ko je ubio Davida Dragičevića"?

Poručili su da neće odustati da daju podršku ocu Davoru i majci Suzani Radanović sve dok zvjersko ubistvo njihovog sina Davida ne bude procesuirano i počne sudjenje.

Nema predaje, nema odustajanja, idemo do kraja!

"I sutra u isto vrijeme na istom mjestu!

Pravda za Davida!"

VIDEO:

 

Foto/Video: Edvin Kuč

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks