-Pravda za Davida- 636.dan: -Nema više potrebe da Burlea, ZLukač i stranci čuvaju od Davora - Potpisao je za NATO- (Video)

-Pravda za Davida- 636.dan: -Nema više potrebe da Burlea, ZLukač i stranci čuvaju od Davora - Potpisao je za NATO- (Video)

I večeras, po kiši i hladnom vremenu članovi Grupe "Pravda za Davida" bili su u parkiću pored Hrama, u znak podrške ocu Davoru i majci Suzani u borbi za pravdu za ubijenog sina.

I večeras su imali samo jedno pitanje za policiju, tužilaštvo i odnarodjenu vlast: "Ko je ubio Davida"?

Današnji dan za "pravdaše" je bila prilika da se zahvale svim onim građanima Tuzle, koji ih podržavaju u borbi za pravdu za Davida, svih ovih 636 dana.

Naime, grupa građana iz Tuzle bila je danas u Banja Luci, obišli su Davidovo srce na ušću Crkvene u Vrbas, a tamo su ih dočekali "pravdaši" i čika Petar, koji im je poklonio "Roman o Davidu".

Večeras se čika Petar zahvalio Tuzlacima na posjeti i malom poklonu, setu olovaka, sa porukom da on mora da nastavi za se bori pisanjem za pravdu za Davida.

Od juče se komentariše odluka Okružnog tužilaštva u Banja Luci da sruši Lukačevu potjeru za Davorom Dragičeviće i da počne da se ruši -kula od karata- jednog nakaradnog sistema vlasti.

Neki su to tumačili kao "evo krenuli su da rade", drugi, "ne nadajte se, da će oni išta riješiti".

No, poruka sa najviše cinizma bila je ona koju je saopštio jedan čovjek, a koja glasi "Dodik je potpisao za NATO, pa nema više potrebe da ga ZLukač i stranci čuvaju od Davora".

Strašna poruka, kakva ironija, cinizam, ali te "buzdovane" ništa ne dotiče.

"Pravdaši" su i večeras jasno poručili da neće odustati, da se neće predati, da idu do kraja, do sudnice, do pravde i pobjede!

Biće do kraja uz Davora i majku Suzanu Radanović, "koji moraju jednog dana dobiti pravdu za ubijenog sina Davida, ako oni to živi ne dočekaju, dočekaće sestra Teodora..., zapamtite dobro ubice, dželati, nalogodavci i svi vi koji zataškavate taj svirepi zločin.  

I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu! Do pobjede! Ćaćina je zadnja u sudnici!

Pravda za Davida!"

VIDEO:

 

Video/Foto: Edvin Kuč

Izvor: Infomedia Balkan 

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks