-Pravda za Davida- 637.dan: Cinizam - Odnarodjena vlast prikuplja novac za bolesnu djecu -Šta će uraditi za Davida i djecu koju su ubili- (Video)

-Pravda za Davida- 637.dan: Cinizam - Odnarodjena vlast prikuplja novac za bolesnu djecu -Šta će uraditi za Davida i djecu koju su ubili- (Video)

"Može li se u lopovu i ubici naći nešto dobro", pitao se jedan od prisutnih na večerašnjem skupu "Pravda za Davida" u parkiću pored Hrama, aludirajući na večerašnju prestavu vlasti o navodnoj pomoći za oboljelu djecu u Republici Srpskoj.

"Da, odnarodjena vlast u Banskim dvorima, navodno prikuplja novac za bolesnu djecu, ali su prije večerašnje noći godinama pljačkali njihove porodice, roditelje, koji ih ne mogu liječiti, niti odgajati, da ne bi bili teško bolesni, jer su ih ovi isti opljačkali i osiromašili do prosjačkog štapa", dodao je drugi.

On je i pitao šta će ta odnarodjena vlast uraditi da se dobije pravda za Davida i svu ubijenu djecu i za sva nerasvijetljena ubistva u Republici Srpskoj - ništa dobro, sem što će i dalje vršiti opstrukcije da se ne sazna prava istina i da se ne dodje do pravde u svakom tom slučaju pojedinačno - zataškavaće i navodno prikupljati novac za bolesne. Vrhunski cinizam i vrh moralne bijede odnarodjenje vlasti, svih vjera i nacija u Republici Srpskoj.

"Svaki put kada se čovjek bori za ideal, ili se trudi da poboljša sudbinu drugih, ili se bori protiv nepravde, on šalje mali zračak nade," bio je komentar na večerašnji skup "Pravda za Davida" u parkiću komenatrišući okupljana "Pravda za Davida".

"Pravdaši" su i večeras mirno i dostojanstveno, još jednom pokazali odanost ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za zvjerski ubijenog sina.

Pitali su policiju, tužilaštvo i odnarodjenu vlast: "Ko je ubio Davida Dragičevića"?

"Pravdaši" su poručili da nikada neće odustati od protesta i borbe za pravdu za Davida, jer je pravda za Davida vječna i još će mnogo vode proteći Vrbasom, a pravda za Davida će trajati i trajati.

"Džaba ste večeras krečili vi iz odnarodjene vlasti", bila je poruka sa skupa.

"I sutra na istom mjestu, u isto vrijeme, nema predaje, nema odustajanja, idemo do kraja! Ćaćina je zadnja u sudnici!

Pravda za Davida!"

VIDEO:

 

Foto/Video: Edvin Kuč

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks