-Pravda za Davida- 639.dan: Sutra je godišnjica brutalnog hapšenja oca Davora, majke Suzane, Ozrena i Sofije zbog ZLukača (Video)

-Pravda za Davida- 639.dan: Sutra je godišnjica brutalnog hapšenja oca Davora, majke Suzane, Ozrena i Sofije zbog ZLukača (Video)

I večeras je u parkiću pored Hrama održan skup podrške Grupe "Pravda za Davida" ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina Davida.

Lider Pokreta pravde Ozren Perduv je večeras podsjetio da se sutra navršava godinu dana, kada je 25.decembra 2018.godine stotinu maskiranih policajaca krenulo na Grupu "Pravda za Davida" i uhapsili oca Davora, majku Suzanu, Ozrena i Sofije, zbog navodnog ugrožavanja sigurnosti ministra policije RS Dragana Lukača.

Ozren je do detalja podsjetio i opisao sve te mučne scene na Trgu , kada su sa lisicima na rukama vodjeni otac Davor, majka Suzana , koja je u rukama nosila sliku ubijenog sina Davida.

Do danas optužnica nije dala rezultate, niti je pokrenuta istraga za ugrožavanje ministra Lukača.

Oni koji su podnijeli te krivične prijave, treba da budu spremni da odgovaraju za sve patnje koje su preživjeli Davor, Suzana, Ozren i Sofija.

Ozren je večeras bio veoma elokventan i sa puno emocija je pričao o dogadjajima od prije godinu dana, šta se dogadjalo i zašto sve sinoć u Skupštini RS, ali je podsjetio na dane ubistva Davida Dragičevića, pa poslušajte ga u video prilogu koji slijedi nakon teksta.

"Pravdaši" su i večeras imali samo jedno pitanje policiji, tužilaštvu i odnarodjenoj vlasti: "Ko je ubio Davida Dragičevića"?

Oni su takođe poručili da od protesta neće odustati. Da će nastaviti da podržavaju oca Davora i majku Suzanu Radanović do kraja i do dobijanja pravde za ubijenog sina.

"I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu! Nema predaje, nema odustaja, idemo do kraja! Ovo nije borba samo za pravdu za Davida, nego za pravdu i život svih nas!

Pravda za Davida!"

VIDEO:

 

Foto/Video: Ozren Perduv

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks