-Pravda za Davida- 645.dan: -Oprosta i zaborava nema - Zločinci nemaju, ni vjere ni nacije - Oni su samo zločinci- (Video)

-Pravda za Davida- 645.dan: -Oprosta i zaborava nema - Zločinci nemaju, ni vjere ni nacije - Oni su samo zločinci- (Video)

I večeras su članovi Grupe "Pravda za Davida" bili u parkiću pored Hrama, da još jednom potvrde odanost ocu Davoru i majci Suzani Radanović, da su i ovog 645.dana protesta uz njih i sa njihovom borbom za pravdu za ubijenog sina.

"Pravdaši" su i večeras pitali policiju, tužilaštvo i odnarodjenu palanačku vlast: "Ko je ubio Davida Dragičevića"? Odgovora nema, a i ne može ga biti, jer zlikovac ne može sebe uhapsiti.

I večeras se čula Davidova pjesma "Klinac u Getu".

Na današnji dan održan je poslednji veliki skup "Pravda za Davida" koji je predvodio Davidov otac Davor i majka Suzana Radanović. Skup je brutalno rasturen, bez milosti se napao goloruki narod, među kojim je bilo mnogo žena i djece.

Tim povodom se danas obratio Davidov otac Davor Dragičević, čije obraćanje prenosimo u cjelini.

"Dragi moj sine dušo moja, dragi naš Davide, dušo naša -30-12-2018-30.12.2019 god. Godina prođe,dan nikada. Dan kada je fašistička hunta uz odobravanje EU, krenula na sopstveni narod sa jasnim ciljem, razbiti, zastrašiti i zadesno likvidirati sve koji traže istinu o ubistvu Davida Dragičevića. Zajedno sa huntom Dragana Zlukača, sudjelovala je i hunta Aleksandra Vučića, bre.

Zločinci i ubice nemaju ni vjeru ni naciju. Oprosta i zaborava nema nikome. Pravda za Đakca".

"Nema predaje, nema odustajanja, idemo do kraja!

I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu!

Sutra veče je i Nova godina, pitamo se imali smisla išta slaviti u Getu, pa i Novu godinu!?

Pravda za Davida!"

VIDEO:

 

Foto/Video: Sofija Grmuša/Edvin Kuč

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks