-Pravda za Davida- 646.dan: I večeras uz roditelje Davida i Dženana -Nije vrijeme za slavlje- Borba za pravdu se nastavlja (Video)

-Pravda za Davida- 646.dan: I večeras uz roditelje Davida i Dženana -Nije vrijeme za slavlje- Borba za pravdu se nastavlja (Video)

"I večeras uz roditelje Davida i Dženana, nije vrijeme za slavlje - Podrška roditejima Murizu i Davoru Suzani i Muneveri!

Pravda... da istrajete do kraja... uz vas smo... samo naprijed snažni ljudi!

Pravda za Davida - Pravda za Dženana - Pravda za svu djecu!

Svim "pravdašima" sretna nova, isto Davoru i Suzani da dočekaju pravdu za Davida, isto za Muriza i Muneveru da dočekaju pravdu za Dženana!"

Član Grupe "Pravda za Davida" iz Banja Luke Nataša Šurlan večeras je poručila "da ove 2020. dobijemo pravdu za Davida, da nam se Ćaća i svi ostali protjerani "pravdaši" vrate i konačno da živimo kako dolikuje svakom čovjeku"!

"Pravdaši" dragi, "vidimo se i sutra ,,ističe nam 2019 ali borba za pravdu ne broji sekunde, idemo do kraja, nema predaje, nema odustajanja!

Pravda za Davida!"

I večeras su "pravdaši" bili u parkiću pored Hrama i poželjeli sve najbolje ocu Davoru i majci Suzani Radanović i da što prije u narednoj godinu dobiju pravdu za ubijenog sina.

I večeras u pitali policiju, tužilaštvo i bahatu odnarodjenu vlast: "Ko je ubio Davida Dragičevića"?

VIDEO:

 

Foto/Video: Arijana Memić/Edvin Kuč

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks