-Pravda za Davida- 647.dan: Ozren Perduv -Neka bude pravda za Davida u 2020.godini- (Video)

-Pravda za Davida- 647.dan: Ozren Perduv -Neka bude pravda za Davida u 2020.godini- (Video)

I večeras su se u parkiću pored Hrama okupili članovi Grupe "Pravda za Davida" da još jednom daju podršku ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina.

I večeras su "pravdaši" imali jedno pitanje za policiju, tužilaštvo i odnarodjenu vlast: "Ko je ubio Davida Dragičevića"?

Lider "Pokreta pravda" Ozren Perduv svim članovima i pratiocima Grupe "Pravda za Davida" čestitao je Novu godinu i poželio im puno zdravlja.

"Od 2020 očekujemo da se dodje do pune istine, pravde za Davida i budu procesuirani oni koji su počinili zločin i koji su u njemu učestvovali", rekao je izmedju ostalog Ozren.

On je posebno istakao da je mnogo onih danas i u samoj Banja Luci, koji nisu ovdje sa nama, ali koji nas podržavaju i žele da uspijemo u svojoj pravednoj borbi za pravdu za Davida.

Perduv je istakao da i za te ljude treba imati razumijevanja, jer i oni vide svu tu nepravdu, ali iz nekog straha ne smiju da to urade javno i da budu sa nama ovdje.

"Neka bude pravda za Davida u 2020.godni", poručio je i poželio Ozren Perduv u kratkom obraćanju u video prilogu koji slijedi na kraju teksta.

A, "pravdaši" iz parkića poručuju da ne odustaju od pravde, da ostaju uz oca Davora i majku Suzanu Radanović do kraja i dok se ne domognu pravde i sudnice.

"I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu, nema odustajanja, nema predaje, idemo do kraja!

Pravda za Davida!"

VIDEO:

 

Foto/Video: Edvin Kuč

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks