-Pravda za Davida- 651.dan: -Vratićemo naš grad Davidu i našoj djeci, jer njima pripada- (Video)

-Pravda za Davida- 651.dan: -Vratićemo naš grad Davidu i našoj djeci, jer njima pripada- (Video)

"Vratićemo naš grad Davidu i našoj djeci, jer on samo njima i budućnosti i pripada", poručili su večeras "pravdaši" sa 651 skupa podrške "Pravda za Davida".

I večeras su se okupili, po velikoj hladnoći, "pravdaši" iz najsvjetlijeg dijela grada, osvjetljenog njihovim srcima i pozitivnom energijom, da još jednom daju podršku ocu Davoru i majci Suzani u borbi za pravdu za ubijenog sina.

Ponovo su pitali policiju, tužilaštvo i odnarođeni režim: "Ko je ubio Davida Dragičevića"?

Obećali su i večeras da neće prestati sa protestima i okupljanima sve dok predmet ubistva Davida Dragičevića ne dodje sa ulice u sudnice i dok ubice, nalogodavci, njihovi zaštitnici, kao i oni koji su umiješani u zločin ne budu odgovarali i dobili zaslužene zatvorske kazne.

I večeras se čula Davidova pjesma "Klinac u Getu" uz opasku da je gradonačelnik Radojičić, kojeg "pravdaši" zovu i pogrdno Smr......, napravio Geto od krajiške ljepotice, kako su nekada nazivali Banja Luku.

"I sutra na istom mjestu, u isto vrijeme, nema predaje, idemo do kraja, nećemo odustati! Pozdrav Ćaći i majki Suzani Radanović, volimo Vas!

Pravda za Davida!"

VIDEO:


Foto/Video: Stela Milanović/Edvin Kuč
Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks