-Pravda za Davida- 663.dan: Otac Davor -Ubice se i dalje unapredjuju- (Video)

-Pravda za Davida- 663.dan: Otac Davor -Ubice se i dalje unapredjuju- (Video)

Ogorčen daleko u tudjini Davidov otac Davor Dragičevića je večeras objavio da se osobe povezane sa ubistvom njegovog sina unapredjuju, aludirajući na medijske navode da će novi direkor SIPE biti Darko Ćulum.

"Protiv Darke Ćuluma sam podnio prijavu SIPI za organizovani kriminal prije 18 mjeseci i sada će on biti direktor i istraživati sam sebe", podsjetio je Davor konstatujući: "Ubice se i dalje unapredjuju"

No odmah je došao odgovor večeras iz parkića pored Hrama sa još jednog protesta "Pravda za Davida" u riječima jednog od prisutnih koji je poručio: "Zapamtićete vi ubice klinca iz Geta za sva vremena"!

Drugi je samo dodao: "Policijo jadna li si kad protiv svog naroda radiš. Mi te plaćamo da nam djecu ubijaš, a da nas tjeraš po trgovima, portama, parkićima, jer tražimo samo pravdu i zasluženu kaznu za ubice i nalogodavce, pa ako može i koja godina robije i za one na vlasti koji ih štite svo ovo vrijeme".

I večeras su pravdaši 663.dana protesta imali, onako mirni i dostojanstveni, ali prkosni, jedno pitanje policiji, tužilaštvu i odnarodjenoj vlasti:"Ko je ubio Davida Dragičevića"?

Odgovora nema, ali ima poruka "pravdaša" da neće odustati od pravde, od borbe za pravdu za Davida i svu ubijenu djecu u BiH, kao i od podrške ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina.

I večeras se čula Davidova pjesma "Klinac u Getu", ali se ne čuju, niti vide njegovi drugari i vršnjaci, kao da ih ne boli nepravda i smrt prijatelja Đakca.

"I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu! Idemo do kraja! Nema predaje! Nećemo odustati, sve dok ne dobijemo pravdu za Davida!

Pravda za Davida!"

VIDEO:

 

Foto/Video: Edvin Kuč

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks