-Pravda za Davida- 672.dan: -Lepiru misliš li podizati optužnicu protiv otmičara, mučitelja, ubica i nalogodavaca- (Video)

-Pravda za Davida- 672.dan: -Lepiru misliš li podizati optužnicu protiv otmičara, mučitelja, ubica i nalogodavaca- (Video)

Uvijek na istom mjestu već 672 dana idemo do kraja, poručili su večeras "pravdaši" iz parkića pored Hrama sa skupa podrške ocu Davoru i majci Suzani Radanović  u nepravednoj borbi sa državnim službama za pravdu za ubijenog sina.

Danas prije podne "pravdaši" su obišli Davidovo srce, mjesto gdje je 26.marata 2018.godine pronađeno izmučeno beživotno tijelo Davida Dragičevića. Zapalili su svijeće, položili svježe cvijeće i uredili prostor.

"Lepiru misliš li podizati optužnicu protiv otmičara, mučitelja, ubica i nalogodavaca ubistva Davida Dragičevića", pitao je jedan od "pravdaša".

"Uskoro neće, sem ako se poželio da ga Lukač ubije", odgovorio mu je drugi.

Ozren Perduv je podsjetio na patnje ljudi koji su i u jednom trenutku bili uz "Pravdu za Davida".

U maju 2018. godine direktorica u jednoj banjalučkoj osnovnoj školi odlukom Vlade RS smijenjena je sa te pozicije zbog slike koju je objavila na Facebook-u na kojoj su maturanti sa podignutom pesnicom i ispod koje je napisala "Pravda za Davida". 

Direktorica je podnijela tužbu sudu i sud je prije nekoliko dana poništio odluku o smjeni i naložio da se direktorica vrati na poziciju.

Sutra ću objaviti presudu. Svaka čast za direktoricu i za sud.

I večeras "pravdaši" su mirno i dostojanstveno poručili da će Banja Luku prije pogoditi novi zemljotres, nego što će oni odustati od pravde za Davida.

Pitali su policiju, tužilaštvo i odnarođeni režim: "Ko je ubio Davida"?

"Odgovora nema, strah je veliki i kod zlikovaca i kod onih koji trebaju te zlikovce da procesuiraju i pohapse.

A, mi im poručujemo da ne odustajemo, idemo do kraja, nema predaje! 

I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu!

Pravda za Davida!"

VIDEO:


Foto/Video: Edvin Kuč

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks