-Pravda za Davida- 673.dan - Ovo je Davidov grad - Zlikovcima i njihovim zaštitnicima nije mjesto u njemu (Video)

-Pravda za Davida- 673.dan - Ovo je Davidov grad - Zlikovcima i njihovim zaštitnicima nije mjesto u njemu (Video)

Ovo je Davidov grad, ubicama, zlikocima i njihovim zaštitnicima nije mjesto u njemu, mogla bi biti poruka nakon 673 dana protesta Grupe "Pravde za Davida".

Pravdaši su i večeras mirno i dostojanstveno pitali policiju, korumpirano i zločinačko tužilaštvo i odnarođeni kriminalni režim: "Ko je ubio Davida Dragičevića"?

Šutite, šutite i dalje, ali pravdaši neće odustati od podrške ocu Davoru i majci Suzani Radanović u njihovoj pravdenoj borbi za nevino stradalog sina.

A, vi zlikovci i uljezi u našem gradu, morate se plašiti svakog dana i svake noći od Davidove sjenke nad gradom.Stići će vas plamen pravde i dostojanstvene borbe za tu pravdu, za Davidovu pravdu.

Nakon toga , budite sigurni zajedno ćete provoditei godine zaslužene robije za ubistva nevine djece, nevinih ljudi, pljače narode i šta još svega ne.

I sutra na istom mjestu u isto vrijeme, sa Davidovom pjesmom "Klinac u getu". Nema predaje, idemo do kraja, nećemo odustati, ni posustati.

Pravda za Davida i sve ubijene žrtve čija ubistva su zataškana od režima! Podrška svim tim namučenim, dostojanstvenim, ali ipak nesretnim porodicama.

Pravda za Davida.

VIDEO:

Foto/Video: Edvin Kuč

Izvor: Infomedia Balkan