-Pravda za Davida- 685.dan: -Ima nas dovoljno da tražimo pravdu - Zlikovci i ubice čekaju vas strašne sudbine- (Video)

-Pravda za Davida- 685.dan: -Ima nas dovoljno da tražimo pravdu - Zlikovci i ubice čekaju vas strašne sudbine- (Video)

I večeras je u parkiću pored Hrama održan skup "Pravda za Davida" u znak odanosti i podrške ocu Davoru i majci Suzani Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina Davida.

Mirno i dostojanstveno "pravdaši" su i večeras imali samo jedno pitanje za kriminalnu policiju, korumpirano sudstvo i tužilaštvo i odnarođeni režim: "Ko je ubio Davida Dragičevića"?

Oni su poručili da neće odustati od protesta i borbe za pravdu za ubijenog sigrađanina i da će u toj borbi ići do kraja i građanskim, ali i političkim sredstvima, jer sada imaju i 

političku stranku "Pokret Pravda", koja je počela da djeluje i na terenu i u medijima.

"I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu, nema predaje, idemo do kraja! Ćaćina je zadnja u sudnici, neka se zlikovci ne nadaju da će se zaboraviti da su tog 18.marta 2018.godine oteli, mučili i zvjerski u bili našeg Davida!

Je li tako, Burle, Zlukaču, Biserka, Iliću, Kremenoviću, Ćulume, doktore Karanu, tužioče Lepiru i ostala ban.o?!

"Pravda za Davida", "Pokret Pravde" i ovi hrabri ljudi će vam jednog dana suditi, mada mislite da je to nemoguće. Sačekajte i uvjerićete se, ali će istina biti bolna za vas, mnogo bolnija nego za roditelje, jer će doći iznenada i pokidaće vas kao Lav.

"Pravda za Davida" je kao i sam Hrist - vječna, a vi ste mali prolazni miševi. Je li tako zlikovci, ubice i vi njihovi zaštitnici?!"

Javili su se putem fejsbuka večeras i "pravdaši" iz autobusa na putu od Sarajeva do Banja Luke sa porukom - "Mi smo na putu iz Sarajeva za Geto".

Naime poveća grupa "pravdaša" danas je bila u Sarajevu na 19 skupu "Pravda za Dženana" gdje su saopšteni frapantini podaci o ubistvu Dženana Memića.

Otac Muriz, sestra Arijana i advokat Ifet Feraget su saopštili gotovo sve vezano za ubistvo Sarajlije, ali sudstvo i tužilaštvo rade sve da se ne dođe do pravde i hapšenja ubica.

VIDEO:

Foto/Video: Sofija Grmuša

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks