-Pravda za Davida- 689.dan: -Očekujemo hapšenje nalogodavaca i ubica- (Video)

-Pravda za Davida- 689.dan: -Očekujemo hapšenje nalogodavaca i ubica- (Video)

I večeras je održan skup "Pravda za Davida" na kome je još jednom potvrđena pripadnost i odanost jednog broja ljudi u Banja Luci ocu Davoru i majci Suzani  Radanović u borbi za pravdu za ubijenog sina.

I večeras su pitali kriminalizovanu policiju, korumpirano tužilaštvo i odnarođenu vlast: "Ko je ubio Davida Dragičevića"?

Oni su i večeras mirno i dostojanstveno poručili da neće odustati sve dok se ne pohapse ubice, nalogodavci, zaštitnici i ne dobiju na sudu zaslužene kazne zatvora.

"Pravdaši" očekuju hapšenja prvo nalogodavaca ,a potom ubica, zlikovaca i zaštitnika. Svjesni su da će biti teško, jer zaštitnici treba da uhapse svoje kolege i saradnike koji su platili Davidovo ubistvo, naručili otmicu, mučili i zvjerski ubili nedužnog mladića.

Ali biće i to. Doći će dan kada se bude saopštilo i odjeknulo kao grom iz vedra neba - pohapšeni otmičari, mučitelji i ubice Davida Dragičevića. A, potom i nalogodavci iako su platili milion evra.

I večeras su "pravdaši" prepričavali suđenja, prijave za uzvike "Pravda" i "David". Brojali su koliko ko ima prijava i kojeg datuma je ko u sudnici u banjalučkom Sudu.

Večeras se u parkiću čula Davidova pjesma "Klinac u Getu".

"I sutra u isto vrijeme, na istom mjestu! Nema predaje! Idemo do kraja! Nema odustajanja!

Pravda za Davida!"

VIDEO:

 

Foto/Video: Sofija Grmuša

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks