-Pravda za Davida- 691.dan: -Nema predaje, nema odustajanja, idemo do kraja -Pravda za Davida-- (Video)

-Pravda za Davida- 691.dan: -Nema predaje, nema odustajanja, idemo do kraja -Pravda za Davida-- (Video)

I večeras je održan skup "Pravda za Davida" u znak podrške ocu Davoru i majci Suzani Radanović u pravedenoj borbi za pravdu za ubijenog sina Davida.

I večeras su "pravdaši" mirno i dostojanstveno po 691 puta pitali "kriminalnu policiju - huntu, korumpirano pravosuđe i odnarođenu vlast: "Ko je ubio Davida Dragičevića"?"

Odgovora nema.

"Odgovorni sram da vas bude ovoga naroda što su tu svaku večer i što traže samo pravdu za jedan mladi život. a istinu znaju, kakva je to vlast nebilo ih nigdje više takvih...", napisao je jedan "pravdaš".

Vladan Malešević je dodao o današnjoj oslobadjajućoj presudi Ozrenu Perduvu:

"Ovaj današnji tračak pravde nam daje snagu da idemo dalje i čini nas ponosnim na činjenicu da smo bili na pravoj strani, na strani pravde! Uzdignute glave idemo do kraja! Pravda za Davida! Pravda za Dzenana"!

Jedan od "pravdaša" je poručio i ovo: "U skorijoj budućnosti će Davidov Trg biti slobodan za poštene građane našeg grada". 

Sada u video prilogu, od 14 minuta, pogledajte i poslušajte šte su rekli Ozren, Sofija... "o suđenjima i pravnim pobjedama nad kriminalnom policijom, korumpiranim sudstvom i odnarodjenoj vlasti."

VIDEO:


Video/Foto: Sofija Grmuša

Izvor: Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks