Predstavljao se kao Lukačev vozač - Mjesecima proganjao djevojku

Predstavljao se kao Lukačev vozač  - Mjesecima proganjao djevojku

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka su u utorak ponovo uhapsili Bojana S. (39) iz Banjaluke, zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela proganjanje, neovlašteno fotografisanje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

B.S. se sumnjiči da je od početka avgusta 2019. godine do 10. februara 2020. godine osobi B. P. iz Banjaluke svakodnevno, putem mobilnog telefona i društvenih mreža, slao poruke kojima je ucjenjivao da će javno objaviti njene fotografije intimnog sadržaja, a sve kako bi ostvario kontakt sa oštećenom, koji ona nije željela.

Takođe, B. S. je 20. januara ove godine u Banjaluci, na parking prostoru ispred zgrade gdje oštećena živi, oštetio njen putnički automobil Citroen C3, čime joj je pričinio materijalnu štetu u iznosu od 150 KM.

U srijedu je, na osnovu naredbe Osnovnog suda Banja Luka, obavljen pretres stana i drugih prostorija, kao i putničkih automobila koje koristi B. S, i tom prilikom su oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku, i to: pet mobilnih telefona, pet SIM kartica, jedan laptop, dvije memorijske kartice, četiri DVD-a i jedan eksterni punjač.

Nakon završene kriminalističke obrade B. S. je pušten na slobodu, a nakon kompletiranja predmeta Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka protiv njega će biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima, saopšteno je iz policije.

B. S, koji je radio kao vozač u jednom od resora Vlade RS, već ranije je sankcionisan jer se lažno predstavljao kao vozač ministra unutrašnjih poslova RS, te ugrozio i vrijeđao učesnike u saobraćaju.

Izvor: klix.ba

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks