prof.dr Slobodan Lukić: Da malo izoštrimo

prof.dr Slobodan Lukić: Da malo izoštrimo

MOJI PRIJATELJI SU ME ZVALI TELEFONOM I MALO SE LJUTE ŠTO SAM KRITIKOVAO ISTUP AKADEMIKA KUZMANOVIĆA, KOJI JE BRANIO ŠPIRIĆA I NJEGOV KRIMINAL.

KAD JE AKADEMIJA NAUKA RS I NJEN PREDSJEDNIK AKADEMIK KUZMANOVIĆ ( 86 godina gazi ), UPOZORILA AKTUELNU VLAST I DODIKA NA POGUBNE POTEZE, KOJI SRPSKI NAROD VODE U IZOLACIJU I BIOLOŠKO I SVAKO DRUGO UNIŠTENJE? NIKADA. A ZAŠTO? PA ZATO ŠTO DODIK ODREĐUJE KO ĆE BITI AKADEMIK I NA KRAJU IMAMO NAJVEĆI DIO AKADEMIKA KOJI GLEDAJU LIČNI INTERES I NAROD IH NIKAD NIJE NI INTERESOVAO. AKADEMIJA JE JEDNA INTERESNA SKUPINA, KOJA JE NA DODIKOVOJ ZOBNICI I JEDINI IM JE ZADATAK DA BRANE I PODRŽAVAJU KORUMPIRANU, KRIMINALIZOVANU I OD NARODA OTUĐENU VLAST.

ZATO SE I MOŽE DESITI DA PREDSJEDNIK AKADEMIJE KUZMANOVIĆ PLAČE NAD SANKCIJAMA UVEDENIM ŠPIRIĆU, KOJI JE USPUT UMIJEŠAN U VIŠE KRIMINALNIH I KORUPTIVNIH RADNJI. MOJA SAZNANJA GOVORE DA JE TO OD KUZMANOVIĆA TRAŽENO I DA JE ON TO MORAO URADITI. JAD I BIJEDA AKADEMIJE, AKADEMIKA ( DODIKOVIH PODGUZNIH MUVA ) i senilnog ali još uvjek upotrebljivog KUZMANOVIĆA.

KAD STE ČULI DA SE SPC ILI NEKO OD VLADIKA ZABRINUO ZA NAROD? NISTE SIGURNO. SPC I VLADIKE SU ZAGLEDANE U ONE KOJI JOJ DAJU NOVAC I KLANJAJU SE ONIM TAJKUNIMA KOJI IMAJU VEĆU ZOBNICU A NAROD NIJE PREDMET NJIHOVOG INTERESA. ZATO SE MOŽE I DESITI DA KAJA IZ MRKONJIĆA BUDE DONATOR CRKVE I ULOŽI DESETINE MILIONA U IZGRADNJU OPLJAČKANOG NOVCA. TO PATRIJARHU NE SMETA DA KAJU UPOREĐUJE SA VELIKANIMA IZ ISTORIJE SRPSKOG NARODA.

JELI SE OGLASIO VLADIKA JEFREM O DAVIDU I STRADANJU I PLJAČKI SRPSKOG NARODA? NIJE I NEĆE. VLADIKA IMA PENZIJU PREKO 2000 KM I AKO U FOND PIO NIJE UPLATIO NI JEDNU KM. VLADIKA IMA I BLIZU 300 CRKAVA I IZDAŠNU POMOĆ GRADA I DODIKA. CRKVA JE UZ SVAKE IZBORE BILA NA STRANI VLASTI A NE NARODA, BORACA , INVALIDA, PENZIONERA, RADNIKA.

VLADIKA GRIGORIJE JE DOBIO 8,5 MIL. KM IZ VLADINOG FONDA I PROCJENJUJE SE DA JE PO RAZNIM OSNOVAMA DOBIO I NIKAD NIJE VRATIO BLIZU 20 MIL. MARAKA I POSTAO NAJBOGATIJI ČOVJEK U TREBINJU ( HOTELI, VINOGRADI, ZEMLJIŠTE, VINARIJE ITD.) I AKO JE U MOSTARU PRODAO CRKVENO ZEMLJIŠTE, KOD RONDOA ZA 1 MIL. DM I STAVIO U DŽEP. SKLON KRIMINALU, KORUPCIJI, BEZAKONJU I SILEDŽIJSTVU. DODIKOV NAJBOLJI PRIJATELJ. CRKVA JE ZAGLEDANA U ZEMLJU I STRUNJICU VLASTODRŽACA, LOPOVA I KRIMINALACA A SVE MANJE POGLEDAJU U NEBO, JER ZNAJU DA NOVAC ODOZGO NEĆE DOĆI.

DODIK JE PRIJE NEKOLIKO GODINA POKLONIO, NARAVNO NARODNIH PARA PATRIJARŠIJI U BEOGRADU 5 MIL. KM I ZATO MU PATRIJARH REDOVNO DOLAZI NA SLAVU.


Piše: prof.dr Slobodan Lukić
Izvor: Facebook/Infomedia Balkan