Pronađen poznati srpski kuvar koji je nestao u Hrvatskoj - U zatvoru je

Pronađen poznati srpski kuvar koji je nestao u Hrvatskoj - U zatvoru je

Dejan Markus (44), kulinarski stručnjak poznat iz emisije "Kuvati srcem", koji je nestao 7. februara, pronađen je, navela je njegova sestra.

Kako nezvanično saznaje Index.hr, on se nalazi u zatvoru u Sloveniji, ali zasad nije poznato više detalja.

U međuvremenu je Markusov profil uklonjen iz Evidencije nestalih osoba. 

Iz policije su potvrdili da za njim više ne tragaju, ali nisu mogli dati više informacija o pronalasku.

Policija je za njim tragala od juče ujutro.

Posljednji kontakt s njim ostvarila je prijateljica prošlog petka kada joj je rekao da se nalazi na putu izvan granica Hrvatske te da će joj se javiti kada se vrati u subotu. Ali to se nije dogodilo, kako je za Index ispričala njegova sestra Jelena Markus Vučković. Njegov stanodavac je takođe s njim razgovarao u četvrtak te mu je Markus rekao da ide na put i od tada se nije više javio.

O pronalasku obaviještena i sestra

Njegova sestra Jelena Markus Vučković rekla je i kako su prijavili policiji nestanak te da se nadaju kako će ga uskoro pronaći.

Dodala je i kako se njen brat uvijek odmah javlja na telefon te da je ovisan o društvenim mrežama. Zbog toga su se nakon što se nije javio odmah zabrinuli.

O pronalasku je obaviještena i Dejanova sestra Jelena. 

"Ovim postom bih htela da vam se svima zahvalim na pomoći, brizi, požrtvovanosti i svim informacijama koje ste mi davali... Imam najlepšu vest koju smo čekali Dejan je živ, ali dok se sama ne uverim i ne vidim ga ne mogu vam ništa više reči... Hvala vam od srca svima", navodi se u objavi na njenom Fejsbuk profilu.

Izvor: index.hr/Infomedia Balkan

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks