Sekretarica Olivera Ivanovića završila u bolnici - Silvana Arsović zbog visokog pritiska na kardiologiji

Sekretarica Olivera Ivanovića završila u bolnici - Silvana Arsović zbog visokog pritiska na kardiologiji

Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i povišenog krvnog pritiska, večeras je na lečenje u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici primljena Silvana Arsović, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umešanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića

Kako javlja Kosovo Onlajn, ona je primljena na koronarnu jedinicu Internog odeljenja Zdravstvenog centra u Severnoj Mitrovici, a prema rečima dežurnog interniste Nebojše Srbljaka, njeno stanje je trenutno stabilno.

- Prijem je obavljen oko 18 sati zbog glavobolje, bolova u grudima i uznemirenosti. Na prijemu je pritisak bio oko 170, a prilikom davanja terapije i dalje hospitaizacije došlo je do daljeg porasta pritiska.

Trenutno je stanje stabilno i pratićemo kako će dalje biti - rekao je Srbljak za Kosovo onlajn

Arsovićeva je bila prijateljica i najbliža saradnica Olivera Ivanovića i na dan ubistva bila je jedina u prostorijama stranke. Više puta je saslušavana, a prošle godine određeno joj je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Ksenija Božović iz GI SDP tvrdi da Silvana Arsović nema nikakve veze sa Ivanovićevim ubistvom i očekuje da će to biti i dokazano.

Arsović je samohrana majka osamnaestogodišnjeg sina.

Lider GI SDP Oliver Ivanović ubijen je sa šest metaka 16. januara 2018. godine ispred stranke dok je dolazio na posao.

Izvor: Tanjug/b92.net

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks