Selena Gomez završila u bolnici

Selena Gomez završila u bolnici

Mlada glumica i pjevačica Selena Gomez prošla je u prethodnih godinu dana teške trenutke. Sve to sada je rezultiralo psihičkim problemima zbog kojih je opet završila u bolnici – transplantacija bubrega zbog lupusa i medijski pritisak zbog pomirenja sa Džastinom Biberom očigledno su se odrazili na njeno zdravlje.   

Strani mediji danima su pisali o tome da se Selena povukla u “ilegalu”, a zapravo ona se liječila od depresije i anksioznosti.

Kako pišu, Selena je dvije nedjelje bila smještena u poznatoj njujorškoj klinici i prošla je kroz tretmane i seanse koje će joj donijeti oporavak, popraviti mentalno stanje i uspješno je vratiti na scenu. Osim što je bila na klasičnim terapijama, ona je išla i na meditacije, časove pilatesa.

Čak su u okviru njenog programa oporavka održane radionice zdrave hrane.

– Osjećala je da ne može više. Okidač su bile i njene porodične razmirice zbog veze sa Džastinom. Shvatila je da treba da se fokusira na sebe, bez smetnji. Zato je odlučila da ode na kliniku – rekao je neimenovani izvor blizak Seleni za People.

Sada je, poslije svega, uslikana sveža kako tokom dana ide na ručak sa prijateljima u centru Los Anđelesa. Terapija joj je očigledno prijala.

Djelovala je srećno i zadovoljno, a njen navodni prijatelj rekao je za People da ona jedva čeka rad na novim pesmama:

– Jako je uzbuđena, rad u studiju je čini veoma srećnom. Ona to najbolje radi i sada će se posvetiti tome.

Selena je inače i ranije otvoreno govorila o svojoj borbi s mentalnim zdravljem i izazovima kojima se nosila odrastajući u centru medijske pažnje. Ona je 2016. godine išla na seanse kod psihologa zbog lupusa i napada panike.


Izvor: Story.rs