Skandal majstori za primjer - Ana uništila Rastin mercedes

Skandal majstori za primjer - Ana uništila Rastin mercedes

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta javno su priznali da su stavili tačku na trogodišnji brak koji je bio vrlo turbulentan, a prema pojedinim navodima pjevačica je tokom jedne svađe upropastila automobil svom bivšem suprugu.

Kako piše Kurir, Ana Nikolić se, navodno, povjerila prijateljici kako je bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti upropastila luksuzni automobil od 100.000 evra, tako što je ključevima ispisala “Pi**o, ja sam Ana”, jer nije htio da joj se u pola noći javi na mobilni telefon.

“Prema Rasti sam imala milosti. Njemu nisam slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred njegove zgrade. Ne znam da li smo se zabavljali ili smo se bili tek vjenčali. Nešto od ta dva. Uglavnom, mnogo me iznervirao jer nije htio da mi se javi na telefon”, rekla je navodno pjevačica prijateljici.

Kako se dalje navodi, šteta na automobilu je bila 5.000 evra.

“Ja sam tu noć bila ozbiljno u flaši. U papučama sam došla ispred zgrade, pidžama se podrazumijeva. Onda sam ključevima pisala po novom “mercedesu” od 100.000 evra. Napisala sam “Ja sam pi**o Ana”. Šteta je bila 5.000 evra. Potpisala sam se na cijelom automobilu. Prednja, zadnja vrata, sve sam ispisala”, rekla je Ana.

Ni pjevačica ni Rasta za sada nisu željeli da komentarišu ove navode.


Izvor: kurir.rs