Skandal - Rulja - Amar, sin ministra policije Mevludina Nuhodžića pljuvao košarkaše Zvezde (Video)

Skandal - Rulja - Amar, sin ministra policije Mevludina Nuhodžića pljuvao košarkaše Zvezde (Video)

Službena lica KK Budućnosti dobacivali su lopte navijačima kako bi gađali igrače - Dok rulja pljuje igrače Crvene zvezde.

Košarkašku utakmicu koja se sinoć odigrala između Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici obilježilo je nezapamćeno agresivno ponašanje navijača.

Podsjetimo da za jučerašnju utakmicu nije bilo karata u prodaji. Stoga su navijali samo „probrani“ koji su sinoć pokazali pravo lice Montenegra.

Igrače Zvezde su, dok su izlazili na parket, dočekani bijesnim zvižducima, ali su i pljuvani i gađani čak i oštrim metalnim predmetima.

Ovakvo ponašanje ohrabrivali su iz KK Budućnost. Na snimku objavljenom na fejsbuk stranici Crvene zvezde vidi se i kako sa terena službena lica KK Budućnosti dobacuju lopte navijačima koji zatim gađaju igrače.
 
Navijači su sišli na parket i otvoreno pljuvali igrače. Obratite pažnju na momka u plavoj majici na sledećem snimku.

Kako prenose „Vijesti“, u pitanju je Amar Nuhodžić, sin ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića. Na snimcima koji su se proširili društvenim mrežama vidi se kako mlađi Nuhodžić ulazi na teren, vjerovatno iz prvog ili drugog reda sjedišta, koji su tik uz parket, i pljuje gostujuće igrače.

Na snimku se vidi i kako košarkaši Budućnosti kupe predmete sa parketa, dok rulja urla.

„Bio sam za vreme rata i u Zagrebu, i u Hrvatskoj, ovakvu mržnju nisam video. Pogledajte, ovim su nas gađali (pokazao je na veliki metalni predmet). Ko je mogao da očekuje ovako nešto!?

Ispljuvani smo 40 minuta… Niko me u životu nije pljuvao… Ne znam šta da očekujemo od narednog meča, sada smo živu glavu izvukli! Previše je sveže da bih mogao da nešto kažem, ali živu glavu smo izvukli“, rekao je član Uprave KK Crvena zvezda Saša Vlaisavljević za „Blic“.

Budućnost je na kraju pobijedila Zvezdu 80:72, ali na na kakav način. I pod kakvim su pritiskom igrači Zvezde ipak do kraja stoički odgirali meč.

VIDEO:


Izvor: IN4S