Skandal u Splitu: Žestok sukob Škrbića i Cvetkovića

Skandal u Splitu: Žestok sukob Škrbića i Cvetkovića

Loše igre i rezultati rukometne reprezentacije Srbije kulminirali su posle drugog poraza na Evropskom prvenstvu, od Švedske, pa je posle meča došlo do žestokog sukoba selektora Jovice Cvetkovića i potpredsednika RSS Dragana Škrbića, saznaje "Blic".

Sevale su varnice, verbalni obračun je pretio da preraste u fizički, ali na sreću, na ovoj svađi se i završilo, pa su već jutros dva legendarna reprezentativca naše zemlje uz pomirinje izgladili nesporazum.

Velika nervoza vlada u našem taboru zbog dva startna neuspeha, međutim, nadamo se da će ovaj sukob Škrbića i Cvetkovića razdrmati ekipu i da će "orlovi" uspeti da u utorak (18.15) pobede Island sa četiri ili više razlike, i tako se, ipak, domognu drugog kruga na šampionatu.

 Foto: Antonio Bat/EPA

Božidar Đurković, predsednik RSS, trenutno se nalazi u Zagrebu, gde kao predsednik Takmičarske komisije IHF ima brojne sastanke, ali je upoznat sa situacijom u taboru Srbije.

Rukometna opozicija koja je teško podnela imenovanje Jovice Cvetkovića za selektora, kao i sam odlazak na šampionat, sada se sladi neuspesima u Hrvatskoj, ali i ovim nemilim scenama unutar same organizacije.


Piše: Igor Velimirović
Foto naslovna: RAS Srbija
Izvor: Blic