Soraja Vučelić vadi sve silikone - Ide u Tursku - Starleta imala pet operacija na grudima

Soraja Vučelić vadi sve silikone - Ide u Tursku - Starleta imala pet operacija na grudima

Starleta koja je prvi put ugradila implantate u grudi sa 17 godina i s trojke dogurala do jake šestice, želi vratiti prirodan izgled. Nakon što smanji dekolte, vratit će stari izgled i usnama. 

Ona se, očigledno, ipak najviše pokajala zbog ogromnih silikona u grudima, pa će uskoro ponovo otići pod nož. 

- Soraja već duže vrijeme želi izvaditi silikone, jer u svijetu postaje trend prirodan izgled. Jaka i napadna šminka više nije u modi, a kamoli silikoni koje su starlete ugrađivale po cijelom tijelu. Sve više Sarinih prijateljica vraća prirodan izgled, pa je i ona odlučila to uraditi - rekao je izbor blizak starleti.

Soraja je do sada imala pet operacija i svaki put je stavljala sve veće silikone, pa tako danas u grudima ima 550 kubika. A obim grudi joj je čak 104 centimetra. 

- Soraja je ranije voljela da ima što veće grudi, zato se toliko često operirala. Pošto joj je poprsje ogromno, ona će istovremeno morati i da smanji da zategne grudi, odnosno da joj hirurg odstrani višak kože. Međutim, ni poslije tog zahvata ona neće biti potpuno prirodna, već će morati ugraditi manje silikone da bi joj grudi imale lijep oblik. Ta operacija će je koštati oko 4.000 eura - priča sagovornik. 

Osim iz grudi, starleta je riješila da vadi i silikone iz usana, jer smatra da je i tu pretjerala. 

- Ona je jednom već smanjivala usne, ali neprimjetno, ali sada će potpuno da izvadi silikone - priča izvor i dodaje da će tu biti kraj Sorajinim operacijama. 

- Iako su mnogi uvjereni da ona ima silikone i u stražnjici, istina je da su za njenu zadnjicu zasluženi genetika i naporni treninzi. 

Ide u Tursku  

Ove operacije Sara neće moći uraditi u Srbiji jer joj je i dalje zabranjen ulazak. Ona će otići pod nož u Istanbul, koji je zaslužan i za sve operacije Sorajine najbolje prijateljice Ane Korać. 

Vučelić je potvrdila da se sprema za promjenu izgleda. 

- Već sam razgovarala sa svojim ljekarom i uskoro bi trebalo da odem da obavim sve preglede i analize. Zasitila sam se silikonskih grudi! To je bila mladost-ludost! Ljudi imaju predrasude prema djevojkama sa silikonima. Ne vide naše druge kvalitete jer gledaju samo fizički izgled. Zato se vraćam prirodnom izgledu - zaključila je Soraja. 


Izvor: avaz.ba