Šta će tek biti u ringu: Mekgregor vređao, Mejveder -pucao- - sprema se haos (Video)

Šta će tek biti u ringu: Mekgregor vređao, Mejveder -pucao- - sprema se haos (Video)

Flojd Mejveder i Konor Mekgregor oči u oči! Borba koju svi jedva čekaju održaće se u nedelju u 4.30 po našem vremenu, a na zvaničnom merenju bilo je više nego vruće.

 

Da li se ova dva borca toliko mrze, ili samo žele da naprave još veći šou? Zaradiće milione i žele da zabave publiku na što bolji način.

Pred ovu borbu pale su i teške reči.

- Kratkonoga kuč*o, ubiću te i ti to znaš. Proleteću kroz tebe. Ja sam profesionalac. Spreman sam, na idealnoj sam težini. Vidim čoveka koji se boji - urlao je Mekgregor.

Flojd je ostao smiren. Samo je gledao u Irca, a u jednom trenutku je tokom merenja gestikulirao kao da puca u rivala.

Stručnjaci smatraju da je Mejveder apsolutni favorit. Majk Tajson je čak otišao dotle da kaže da „se boji za Mekgregorov život“, dok je Mani Pajkao rekao da „Irac nema šta da traži u boksu protiv Mejvedera“.

Da li će MMA borac uspeti da se snađe u boksu? I kladionice favorizuju Flojda. Ako uložite dolar na njegovu pobedu, dobićete dolar i 20 centi, dok na svaki uloženi dolar na Mekgregora dobijate 4,75 dolara. Ako mislite da će Mejveder pobediti nokautom, kvota na to je 1,72, a ako smatrate da će Mekgregor nokautirati Manija, kvota je tačno pet.

 

Foto: Tanjug/AP

Izvor: B92