Stigao prvi trejler za naučno-fantastični triler -Mračni umovi- (Video)

Stigao prvi trejler za naučno-fantastični triler -Mračni umovi- (Video)

Studio „Tventi senčeri foks“ je objavio prvi trejler za distopijski triler „Mračni umovi“, rediteljke Dženifer Ju Nelson.

Ovaj uzbudljivi naučno-fantastični film baziran je na popularnoj, istoimenoj knjizi američke književnice Aleksandre Braken.

„Ono što me je oduševilo je neverovatna emocija. To je ono što čini knjigu tako snažnom i upečatljivom. Ovo je priča o prijateljstvu i ljubavi u periodu suočavanja sa strašnom pretnjom. Glumci su to osetili na snimanju, i bilo je divno gledati ih kako se zbližavaju“, navodi rediteljka Nelson, poznata po serijalu filmova Kung fu panda.

Kada grupa tinejdžera misteriozno razvije nove moćne sposobnosti, biva proglašena za pretnju od strane vlade, a zatim i pritvorena.

Šesnaestogodišnja Rubi, jedna od najmoćnijih mladih ljudi, beži iz kampa i pridružuje se grupi tinejdžera koji su u bekstvu, u potrazi za sigurnim utočištem.

Uskoro članovi ove novoosnovane porodice shvataju da u svetu u kojem su ih odrasli na vlasti izdali, bežanje nije dovoljno i da moraju da pruže otpor, koristeći njihovu kolektivnu moć kako bi povratili kontrolu nad svojom budućnošću.

Producenti filma Mračni umovi su Šon Levi, Den Levin, i Den Koen – tim koji stoji iza serije Čudnije stvari i filma Dolazak.

Glavnu ulogu u filmu tumači Amandla Stenberg, zvezda filmskog serijala Igre gladi, a ostatak glumačke ekipe čine Mendi Mur, Gvendolin Kristi, Haris Dikinson, Patrik Gibson, i Skajlan Bruks.

Film Mračni umovi stiže u bioskope 2. avgusta.

VIDEO:


Izvor: RTS