Stižu nove AirPods slušalice (Video)

Stižu nove AirPods slušalice (Video)

Nepoznata verzija modela pojavila se u regulacionoj bazi podataka i omogućila nam da saznamo nešto više o njegovim karakteristikama.

Na odobrenje nadograđene verzije AirPods slušalica čeka se još od prošle godine. Apple, međutim, ne želi o tome da priča, ali su objavljeni detalji u vezi sa bežičnim punjačem. Sada se iz papira koje posjeduje grupa Bluetooth Special Interest otkrivaju još neki detalji.

U bazi podataka su se pojavile nove AirPods slušalice sa hardverom broj REV 1.1 (trenutna verzija je REV 1.0), i modeli pod brojevima A2031 i A2032. Ovo bi mogle biti brojke za lijevu i desnu slušalicu, jer se računaju kao dva zasebna bluetooth uređaja. Takođe se ispostavilo da se sada konekcija uspostavlja preko Bluetooth-a 5.0.

Glasine o novim AirPods slušalicama, međutim, nisu sadržale baš puno detalja. Može se naslutiti da će podržavati funkciju Hey Siri, zahvaljujući naprednijem čipu. Hey Siri funkcija je predstavljena i na uvodu u septembarskom Keynote-u.

Takođe, pomenuti bežični punjač bi mogao da bude uključen u pakovanje iako će vjerovatno izgledati malo drugačije u odnosu na trenutnu verziju.

Iako datum pojavljivanja AirPods 2 slušalica još uvijek nije poznat, može se pretpostaviti da na njih nećemo čekati dugo.

VIDEO:


Izvor: Nezavisne novine