Stojadin Knežević: Republika Srpska ne ubija svoju djecu, zločinci moraju odgovarati za zločin!

Stojadin Knežević: Republika Srpska ne ubija svoju djecu, zločinci moraju odgovarati za zločin!

Iza nas je još jedno “samoubistvo” u nizu, kažu biće ih još jer ne zaslužujemo da prestanu. Iza nas je sedamdeset osam (78) dana da jedan otac i jedna majka i jedna usamljena grupa drugara i prijatelja, na jednom trgu, traže pravdu i istinu, traže da za jednu prekinutu mladost, da za jedno izmrcvareno tijelo jednog dvadesetjednogodišnjaka neko odgovara. Da odgovaraju oni koji su to naredili, uradili i posle štitili zločin i zločince tvrdeći, van svakog zdravog razuma, da se mladić sam ubio. Da odgovaraju za gnusni zločin, pa makar bili policajci, ministri, tužioci…. i makar radili za sve bjelosvjetske narko kartele a kamoli samo za ovaj naš banjalučki. Jer niko nema pravo drugome nekažnjeno oduzeti život!

Nevjerovatno je koliko može biti stupidna želja izvršilaca i svih učesnika u strašnom zločinu, pa i svih onih koji ih u tome podržavaju, da niko za zločin ne odgovara.

Može se ovaj monstruozni zločin braniti time da, kao žrtvin otac svašta priča, miješa se u politiku, pominje omiljene “svece” političare a njihovi “obožavaoci” su osjetljivi na samo njihovo pominjanje, strani agenti ubačeni među protestante, to je “obojena revolucija”, plaćenici, rušitelji Republike Srpske, ali se ničim od toga odbraniti ne može. Ne može zato što tih nekoliko pripadnika narko klana, među kojima su i oni sa policijskim značkama, jedan patolog bez licence, jedan ministar, dva-tri visoka funkcionera MUP-a i tri tužioca nisu Republika Srpska, niti su i jedna institucija Republike Srpske, oni su trenutno samo grupa od desetak službenika zaposlenih u tim institucijama na nekim radnim mjestima a ta radna mjesta im nisu doživotno rezervisana.

Republika Srpska ne ubija svoje mladiće, ne ubija svoju djecu a oni koji su se u svojoj bahatosti “zanijeli” misleći da je njihova narko organizacija vlasnik Republike Srpske a da su oni Bogovi moraju za to odgovarati, bez obzira na “dubinu fotelje” i ime institucije u koju ih je njihova zločinačka organizacija posadila, ili neko drugi očigledno greškom rasporedio da rade.

I ovo “samoubistvo“ i sva prethodna, kao i nerazjašnjena ubistva nemaju ama baš nikakve veze sa politikom, izborima, borbom za vlast... i svaka veza sa tim temama je zlonamjerna i želja je da se zaštite ubice, naručioci i saučesnici u ovom ali i u svim ostalim zločinima, bolesna je želja da se zaštiti banjalučka “narko fabrika smrti” koja je trenutno jedna od najuticajnijih i najmoćnijih organizacija u Republici Srpskoj ali i šire u regionu, umobolna želja da se zaštiti zločin, zločinci, zlo, laž, nepravda, bahatost koja se graniči sa potpunim ludilom.

I još jedno pitanje za kraj svima koji traže politiku u svemu ovome. Kada sutra, prekosutra... ova zločinačka mašinerija ubije vašeg sina, vašu kćer ili nekog drugog vama dragog, jer ova mašinerija se smrću, zločinima, „samoubistvima“ ... hrani, to je njeno pogonsko gorivo i ona će nastaviti da ubija samo je pitanje ko će i kada biti njena sledeća žrtva i koliko će tih žrtava biti u konačnom zbiru, hoćete li tada tražiti od institucija da rade svoj posao, dok pojedinci zaposleni u tim institucijama od strane te zločinačke organizacije koja je zločin i izvršila, sakrivaju i brišu dokaze zločina? Ili ćete možda izaći na ulicu u potrazi za pravdom? Hoće li to onda biti vaša „obojena revolucija“, rušenje vlasti i Republike Srpske?

 

Za InfoMediaBalkan
Stojadin Knežević, prof., dugogodišnji novinar, medijski radnik i medijski menađžer: Valter-a; Walter-a; Svet-a; Nezavisnih novina; Ekstra magazin-a; Bobar radija; Novinske agencije RS „SRNA“......