Tom Kruz nije vidio ćerku četiri godine, navodno mu brane Sajentolozi

Tom Kruz nije vidio ćerku četiri godine, navodno mu brane Sajentolozi

Glumac Tom Kruz nije vidio ćerku Suri već četiri godine. Djevojčica se prije nekoliko dana nakon dugo vremena pojavila u javnosti s majkom Kejti Holms, a odmah po objavi fotografija svjetski mediji su počeli iznositi zabrinjavajuće činjenice o odnosu slavnog glumca sa ćerkom.

Suri ima 12 godina i nema nikakvu komunikaciju s ocem. Nakon razvoda od Kejti Holms, koja nije tolerisala njegovo bezuslovno pripadanje Sajentološkoj crkvi, narušen je i njegov odnos sa Suri. Viđanja i komunikacija su se prorijedili, a u međuvremenu i potpuno nestali, piše hrvatski Indeks.

Tomova prijateljica Merien Karter prošle godine je zamolila njegove fanove da na fan profil ne postavljaju fotografije djevojčice.

"Nemojte slati fotografije Suri na njegov Facebook. To je njegov zahtjev. Ona više nije dio njegovog života", napisala je Karter.

Navodno Sajentološka crkva brani Kruzu da održava bliske odnose s ljudima koji ne pripadaju zajednici. Budući da Holms nije dozvolila da joj dijete odrasta pod "šapom" ove organizacije, Kruz je odlučio prekinuti komunikaciju s djevojčicom. Glumac održava odnose s dvoje starije djece jer oni pripadaju Sajentološkoj crkvi.


Izvor: Index