-Trošio je hiljade dolara na alkohol, drogu i prostitutke...-

-Trošio je hiljade dolara na alkohol, drogu i prostitutke...-

Nekadašnji model i treća bivša supruga Garija Oldmana (59), Donja Fjorentino (50), tvrdi da je njen brak sa slavnim glumcem, bio prava "noćna mora".

Garija, inače favorita za osvajanje Oskara za ulogu Vinstona Čerčila u filmu "Najmračniji čas", sa kojim ga izgleda povezuje ljubav prema "dobroj kapljici", bivša supruga optužuje da ga je, upravo, alkoholizam učinio užasnim mužem i razorio njihov brak. 

Donja tvrdi da je sa Garijem prošla kroz pakao, da je Oldman bio užasan suprug, koji je trošio hiljade dolara na alkohol, drogu i prostitutke, zanemarujući pritom svoju porodicu, i koji ju je "tukao telefonom dok je u rukama držala njihovog sina". 

Glumac je sve optužbe bivše supruge odbacio, nazvavši ih fantaziranjem. Gari tvrdi da je Donja ta koja je uništila njihov brak, zbog toga što nije mogla da kontroliše svoju zavisnost od tableta i alkohola. 

Donja sve optužbe iznela na sudu, tokom postupka za dodelu starateljstva nad njihova dva sina, ali je sud presudio u korist glumca, dodelivši mu puno starateljstvo. Oldmanova karijera, posle razvoda, krenula uzlaznom putanjom.

Donja tvrdi da je konačno odlučila da progovori o njihovom problematičnom braku, pošto želi da "ceo svet zna kakav je Oldman zapravo čovek". On je za nju "čovek koji ju je fizički i psihički zlostavljao, a onda svoju slavu, novac i uticaj iskoristio kako bi joj preoteo starateljstvo nad sinovima. 

"Ukrao mi je decu i upropastio život. Istina mora da izađe na videlo. Želela bih da Gari preuzme odgovornost za svoje postupke. Da li će to učiniti? Ko zna? Oduvek je sve opovrgavao", rekla je ona za Dejli Mejl. 

Gari i Donja su se, inače, upoznali na grupnoj terapiji za pomoć alkoholičarima. Ona je, tada, bila trezna pune tri godine. Ubrzo su se venčali, posle samo četiri meseca veze. Ubrzo su dobili i prvog sina Gulivera. 

"Ne želim da ga povredim. Ustvari, želim mu dobro. On je izvrstan glumac i u potpunosti zaslužuje Oskara. Ali kada vas nominuju za prestižnu nagradu, morate da odgovarate i višim standardima", kaže Donja Fjorentino. 

Gari Oldman još uvek nije komentarisao izjave svoje bivše supruge.

 

Foto: GettyImages

Izvor: DAILYMAIL.CO.UK