U Srbiji je uvećavanje usana uzelo maha

U Srbiji je uvećavanje usana uzelo maha

Ulepšavanje tela je postao trend koji iz dana u dan uzima maha, pogotovo kod žena koje su zavisne od hirurškog noža, a ne shvataju da on može postati opasan po zdravlje.

Tako je 27-sedmogodišnja Engleskinja Šarlot Nale za “Daily Mail” ispričala svoje negativno iskustvo prilikom uvećavanja usana uz pomoć ugrađivanja filtera.

Nije dobila rezultat kakav je očekivala – usne su je užasno bolele, bile su grudvaste, neravne i natečene. Izgledala je, kako kaže, kao riba. Nakon što se žalila kozmetičkom salonu za loš ishod intervencije, dobila je neočekivano objašnjenje i optužbu.

Oglasio se menadžer salona lepote i napisao joj neprimeren komentar:

"Kako se usuđuješ da govoriš nešto loše o našem salonu. Šest meseci od kada si napustila kliniku odeš i istisneš nešto iz usta... Pitaj svog dečka gde su ti usta bila poslednji put“.

Kako je vreme teklo, Šarlot nije bila bolje. Osećala se iznevereno i uvređeno. 

"Probadala me je iglom, a ja nikada nisam toliko krvarila. Otok je normalan, ali ne ovakav. Posle istiskivanja sadržaja, kada je otok splasnuo punjenja nije bilo u sredini donje usne. Nisu pomogle ni masaže, ni dodatno punjenje, svakim danom sve je bilo gore. S obzirom na to šta je sve izašlo iz mojih usana, čudim se da nisam dobila opasnu infekciju", dodala je prevarena devojka.

Sve žene, zainteresovane za ovaj hirurški zahvat, ovu priču mogu shvatiti kao pouku i da, ako se odluče da učine isto, savetujemo da se raspitaju o svakom salonu i odaberu onaj najprofesionalniji. Reč je o vašem zdravlju, zato birajte pažljivo.


Izvor: Super žena