Ubice nikada vam neću oprostiti!

Ubice nikada vam neću oprostiti!

Jataci, saučesnici, ubice ja vama nikada neću oprostiti ubistvo Davida Dragičevića, kao ni grupa “Pravda za Davida” i svi ljudi, poručio je ponovo Davor Dragičević sa Trga Krajine u Banjaluci.

– Sve smo zadokumentovali, samo jedan napad na mene ili nekog iz grupe sve će biti objavljeno. Rekao je da je David bio živ i 23. marta. Odbor za bezbjednost NSRS će preduzeti neke radnje protiv određenih osoba. Samo moramo biti strpljivi. Nek se jataci i ubice izjasne o slučaju brutalnog ubistva Davida. Ovo je Davidov trg, ovo je Banjaluka i Republika Srpska i mi smo njeni građani – poručio je Dragičević.

Večeras je na trgu bila Sara Rajak, djevojka koja je sa Davidom otpjevala pjesmu “Klinac u getu”, a koja je večeras na banjalučkom trgu refren otpjevala uživo.

Pročitana su i anonimna pisma podrške.

– Odgovorno ste tvrdili da je David, narkoman i samoubica, otkud sad da za njega zna cijeli svijet. Vi ste ga ubili 26. marta na konferenciji. Mislili ste da je dijete konobara, da će ga otac oplakati i ode raditi, e pa neće biti tako – rečeno je.

I večeras na Trgu Krajine mnogobrojni građani su pružili podršku Davoru Dragičeviću u borbi za pravdu.


Izvor: Srpskainfo