Uskoro stiže Range Rover SV Coupe sa troje vrata (Video)

Uskoro stiže Range Rover SV Coupe sa troje vrata (Video)

VIDEO:

 

Kompanija Land Rover je pustila prvu tizer fotografiju svog novog modela sa troja vrata, Range Rover SV Coupe, prije njegovog zvaničnog predstavljanja koje je zakazano za Sajam automobila u Ženevi.

Proizvođač ovaj model opisuje kao „prvi veliki luksuzni SUV kupe na svijetu“, a na njegovoj konstrukciji radi odeljenje za specijalna vozila kompanije Jaguar Land Rover.

Iz kompanije je rečeno da će novi model posedovati „privlačan spoljašnji dizajn“ i „izuzetno prefinjen enterijer“.

Još nema puno infomracija o ovom modelu, koji se još uvek nalazi u fazi testiranja. Međutim, tizer fotografija koju je pustila kompanija otkriva kako će izgledati enterijer, koji će zadržati prepoznatljiv dizajn.

Na fotografiji se vidi da će enterijer imati dvije boje, odnosno, prednja sjedišta i velika centralna konzola će biti bijeli, dok će zadnja sjedišta imati crnu boju.

Sva sjedišta će biti izrađena od kože, dok će centralna konzola biti obogaćena ukrasnim drvetom. Vidljivi su i brojni detalji izrađeni od metala.

Iz kompanije Land Rover kažu daje ovo vozilo nastalo kao omaž originalnom Range Rover modelu iz 1970. godine, koji je imao troja vrata.

Biće proizvedeno svega 999 jedinica, a prodavaće se na nekoliko tržišta.

 

Izvor: Vrele gume