Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević promijenio za gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića 100.000 dolara

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević promijenio za gradonačelnika Podgorice   Slavoljuba Stijepovića 100.000 dolara

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Migo Stijepović promjenio je 100.000 USD (sto hiljada američkih dolara), nekoliko dana prije izbora 16.oktobra 2016. godine.

Prema saznanjima IN4S, Stijepović je zamolio Duška Kneževića za uslugu da mu preko Atlas banke promijeni 100.000 USD u gotovini za evre. Knežević je, kako saznajemo, angažovao neke svoje zaposlene da u njegovoj banci obave tu rutinsku transakciju.

Kako IN4S saznaje, jedan od zaposlenih, koji su potpuno nevino osumnjičeni i nalaze se u zatvoru, saopštio je u SDT da je 100.000 USD uzeo lično od Slavoljuba Stijepovića. Milivoje Katnić je o svemu obavijestio Đukanovića, koji mu je dao precizna uputstva da ne pominje Stijepovića i DPS, već „da sve svali“ na Duška Kneževića i šestoricu potpuno nevinih ljudi.

Đukanović odlično zna odakle su došli dolari za kampanju DPS i privatne kombinacije Slavoljuba Miga Stijepovića i najmanje želi da se zna da je taj novac stigao sa nekih istočnih adresa.

Knežević je nakon hapšenja njegovih zaposlenih poručio Specijalnom tužilaštvu da ostavi njegove zaposlene na miru i da on stoji iza njih, naglasivši da za novac koji su oni konvertovali u evre ima dokaz odakle je.


Izvor: IN4S