Vojin Ćetković se ne odvaja od bolesnog Glogovca

Vojin Ćetković se ne odvaja od bolesnog Glogovca

Glumac Vojin Ćetković ne odvaja se od svog kuma i kolege Nebojše Glogovca, koji se bori sa rakom pluća, a čak ga vodi i na terapije.

“Vojin se mnogo potresao kad je čuo da Nebojša ima karcinom i odmah mu se našao kao najveća podrška. Studirali su na istoj klasi i već skoro tri decenije su veoma bliski. Ćetković mu je bio kum na prvom vjenčanju, krstio mu je sinove, pa ne čudi što ga je prijateljeva nesreća duboko pogodila. Sve vrijeme je uz njega, vozio ga je na preglede, svakodnevno ga obilazio u bolnici. Uz njega je i dok prima hemioterapiju”,otkriva za Informer dobro obaviješten izvor.

On dodaje da je Ćetković svakodnevno na vezi sa ljekarima i specijalistima, raspitujući se o različitim vrstama liječenja koje bi mogle da pomognu slavnom glumcu.

“Nebojša je jedno vrijeme trpio jake bolove, a Vojin je uz pomoć ljekara našao flastere sa analgetskim dejstvom, koji su mu pomogli. Uz Glogovca je i supruga Milica, ali ona mora da brine i o ćerkici Sunčici, koja ima tek nešto više od godinu dana. Velika podrška su mu i sinovi iz prvog braka Miloš i Gavrilo”, priča izvor.

Nebojša svakodnevno prima hemioterapiju na Institutu za onkologiju u Beogradu, koju dobro podnosi.

“On se odlično osjeća, sestre i ljekari su iznenađeni koliko odlično podnosi prvi ciklus lečenja. Uopšte ne izgleda bolesno, raspoložen je i pozitivan. Zbog njegovog psihičkog zdravlja, ali i virusa koji trenutno vladaju, doktori su odlučili da od kuće dolazi na liječenje, a ne da leži u bolnici”, otkriva izvor.

Slavnom glumcu nedavno je na Institutu za onkologiju dijgnostikovan rak pluća, zbog čega je šest dana proveo u bolnici, iz koje je pušten u utorak. Glogovac je i ranije imao zdravstvenih problema, pošto je u junu 2015. godine zbog zakrčenja krvnih sudova primljen na Institut za kardiovaskularne bolesti na Dedinju.


Izvor: Informer.rs