Vujošević pobedio Partizan na sudu, crno-beli moraju da plate 113.000 evra za sedam dana!

Vujošević pobedio Partizan na sudu, crno-beli moraju da plate 113.000 evra za sedam dana!

Nekadašnji trener košarkaša Partizana Duško Vujošević dobio je spor na sudu protiv crno-belih i dao klubu rok od sedam dana da mu isplati dug od 113.000 evra, otkrio je predsednik Ostoja Mijailović.

On je gostujući u Sportskom dnevniku RTS-a pričao o finansijskim problemima Partizana, i tom prilikom obelodanio da je klub izgubio spor sa svojim bišim trenerom.

"Mislim da je Vujošević obeležio jedan deo istorije Partizana i da je čovek koji neće staviti svilan gajtan Partizanu oko vrata. Na tu pretnju koju je uputio gledam kao meru upozoranje za naplatu. Moram da mu kažem da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu, kojima to može da se plati", rekao je Mijailović.

Prvi čovek crno-belih otkrio je i da se Nikoli Milutinovu duguje 200.000 evra, ali da je osnovni dug svega 18.000 a ostalo su kamate koje na dnevnom nivpu iznose 50 evropskih novčanica.

Podesetimo, prema informacijama koje su nedovno saopštene, dug Partizana je nešto veći od sedam miliona evra a klupski račun je blokiran.


Izvor: RTS/Tanjug