Zagreb i Celje odigrali 25-25 u dvorani koja je prokišnjavala

Zagreb i Celje odigrali 25-25 u dvorani koja je prokišnjavala

Vodili su zagrebaši gotovo cijelu utakmicu, ali pobjede ih je koštala 'crna rupa' u drugom poluvremenu i 7-1 serija koju su napravili Slovenci. Okrenuli su gosti i u zadnjem su napadu imali šansu za pobjedu.

Rukometaši PPD Zagreba odigrali su u 4. kolu SEHA lige u svojoj dvorani neodlučeno 25-25 (16-14) s Celje Pivovarnom Laško. Utakmica je kasnila 15-ak minuta jer su obje momčadi zapele u prometu usred nevremena koje je pogodilo Zagreb i okolicu. Problema je bilo i u dvorani Sutinska Vrela, kojoj je prokišnjavao krov.

Vodili su zagrebaši gotovo cijelu utakmicu, ali pobjede ih je koštala 'crna rupa' u drugom poluvremenu i 7-1 serija koju su napravili Slovenci. Okrenuli su gosti utakmicu, prvi put su poveli sedam minuta prije kraja utakmice, a u zadnjem su napadu preko Mitrovića imali šansu za pobjedu, ali ostalo je 25-25.

U redovima hrvatskog prvaka najbolji su bili Mandalinić (5) i Kontrec (4), dok su Slovence predvodili Mačkovšek (5) i Marguč (4). Sjajan je na golu slovenske momčadi bio Lesjak koji je uz 16 obrana, više nego dva golmana hrvatskog prvaka zajedno, uspio zagrebašima i zabiti gol.

Tatran Prešov koji vodi bivši hrvatski izbornik Slavko Goluža izgubio je kod Vardara 32-28.


Foto: Igor Kralj/PIXSEL

Izvor: 24sata.hr