Zašto režimski mediji ponižavaju doktora Darka Golića!?

Zašto režimski mediji ponižavaju doktora Darka Golića!?

Svako ko je kriv treba da odgovara, i nikog ne želim da amnestiram bilo kakve odgovornosti. Sud neka presudi i  odluči šta je zgriješio i uradio dr Darko Golić, načelnik Odjeljenja za anesteziju KBC Banjaluka, da li je obljubio pacijenta, ogriješio se o zakone i Hipokratovu zakletvu, ako bude kriv neka ide u zatvor, ostane bez posla i neka mu oduzmu licencu.

Ipak ne znam šta je razlog za organizovani i žestok javni linč preko režimskih medija, kao da je doktor najveći kriminalac ili terorista koji je bacio bombu u školu punu đaka, i zašto se pred kamerama provodi u Sud pognute glave sa lisicama na rukama, kako bi se javno brutalno ponizio!?

Da li sve ovo ima veze sa činjenicom da je dr Golić tužio i dobio na sudu Klinički centar, da nije u dobrim odnosima sa rukovodstvom bolnice, da li mu neko nešto pakuje pokazaće vrijeme i sudski proces, ali čini se da je Golić već osuđen, i da se ne poštuje presumpcija nevinosti.

Čudno je da u zemlji čuda u kojoj vlada kriminal, nasilje i pljačka, u kojoj se ubice, lopovi, nasilinici i kriminalci predstavljaju kao ugledni članovi društva, jedan doktor ovako javno satanizuje kao najveći zločinac.

Volio bih da griješim, ali upravo sam čitao knjigu o Golom otoku i svjedočenje žrtava strašnih zločina i torture, kojima su uništene porodice i životi bez dokaza i razloga, zbog lažnih prijava, spletki i svjedočenja, i bojim se da u ovom provizorijumu koji se pogrešno naziva državom, stradaju samo oni koji se zamjere vlastima i moćnicima.

Piše: Nebojša Vukanović
Foto naslovna: atvbl.com
Izvor: nebojsavukanovic.info

Pratite Infomedia Balkan i na facebook-u:
https://www.facebook.com/infomediabalkan/?ref=bookmarks