-2Cellos- iznenadili Eda Širana i ljubitelje novim spotom (Video)

-2Cellos- iznenadili Eda Širana i ljubitelje novim spotom (Video)

Duet "2Cellos" danas je objavio još jedan spot, ali ne za pjesmu s njihovog albuma "Score", već za novu koja će tek biti objavljena na sljedećem albumu - pjesmu "Perfect" Eda Širana, piše RTS.

„Pošto smo imali isti menadžment, dugo se poznajemo sa Edom Širanom. Puno smo se družili, čak i kockali zajedno u Las Vegasu. Pitao nas je često kad ćemo već jednom obraditi neku njegovu pjesmu i sada je bio savršen trenutak“, objašnjava Stjepan Hauser.

„Gdje god da smo bili proteklih mjeseci, stalno smo čuli Perfect i pomislili smo kako ta pjesma treba da dobije verziju na violončelu. Čim smo se vratili s američke turneje, ušli smo u studio i snimili je. Original pjesme ima odličnu melodiju i tempo i znali smo da će se lijepo pretočiti na violončelo. Prosudite sami. Mi mislimo da se uklapa – savršeno. Nadamo se da se Ed slaže“, dodao je Hauser koji s Lukom Šulićem trenutno radi na novom albumu.

Pjesmu prije objavljivanja nisu slali popularnom pjevaču jer su željeli da ga, kako kažu, iznenade.

Spot je snimljen u zagrebačkom „Katranu“, a režiju potpisuju dugogodišnji saradnik Kristijan Burlović i produkcija „Medvid“.

VIDEO:


Izvor: RTS/Vijesti